Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (17 Ağustos 2023)

Günün bomba transfer haberleri (17 Ağustos 2023)

17.08.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer hareketliliği sürüyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm takımlar kadrolarını güçlendirmek adına çalışmalarına devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

Günün bomba transfer haberleri (17 Ağustos 2023)

Türkiye'ye bu yaz transfer döneminde yıldız yağdı. Trendyol Süper Lig ekipleri kadrolarını önemli isimlerle güçlendirdi. 15 Eylül tarihine kadar sürecek olan transfer döneminde birçok önemli yıldızın Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Başta Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Haberin Devamı
Galatasaray'da asıl hedef Rodrigo De Paul!

Bir yandan Matteo Guendouzi için girişimlerde bulunan Galatasaray, diğer taraftan tıpkı Paredes gibi teknik direktör Okan Buruk’un en çok istediği oyuncuların başında gelen Rodrigo de Paul’u da gözüne kestirdi.

Arjantinli orta saha için Atletico Madrid’le görüşmeler devam ediyor. Suudi Arabistan kulüplerinin de gündeminde yer alan 29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın ilgisine karşı oldukça sıcak.

Birçok mevkide takviyeleri tamamlayan Galatasaray Yönetimi, transfer bütçesinin en büyük bölümünü De Paul’e ayıracak. (FANATİK)

Trabzonspor'dan Serdar Dursun sürprizi!

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Son olarak Yunan orta saha Taxiarchis Fountas'ı İstanbul'a getiren bordo-mavililer, savunma hattını da Rayyan Baniya ile güçlendirmeye hazırlanıyor.

Öte yandan golcü transferi için de yoğun mesai harcanıyor.

GOLCÜ TRANSFERİ EZELİ RAKİPTEN

Yönetimin uzun süredir uğraştığı Bruno Petkovic transferinde aşama kaydedilemezken sürpriz bir isim gündeme geldi.

Teknik direktör Nenad Bjelica'nın Umut Bozok ve Maxi Gomez'den farklı profilde bir golcü istediği belirtildi.

Hırvat teknik adamın işaret ettiği ismin ise Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Serdar Dursun olduğu iddia edildi.

ALMANYA'DAN DA TALİPLERİ VAR

Alman 2. Lig ekiplerinden Hertha Berlin'in de gündeminde olan Serdar için Trabzonspor'un, Fenerbahçe ile temas kurmayı planladığı ilk görüşmelerin bir kaç gün içinde yapılmasının planladığı öğrenildi. (Karadeniz Gazetesi)

Altay Bayındır'a Ajax ve Suudi Arabistan'dan ilgi

Yeni kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de mevcut kaleci Altay Bayındır'ın durumu merak ediliyor.

Fenerbahçe'nin yabancı kaleci transferi sonrası Milli file bekçisi kulübeye mahkum kalacak. Suudi Arabistan'dan teklif alan Altay Bayındır'a Ajax'ın da ilgisi olduğu öğrenildi.

Hollanda ekibi, Rulli'nin sakatlığı sonrası, uzun süredir takip ettiği 25 yaşındaki kaleci için Fenerbahçe'nin kapısını çalabilir. Altay, Suudi Arabistan'a giderse çok daha iyi maaş alabilir. Milli kaleci, Ajax'a gitmesi halinde ise Avrupa'da kendini kanıtlama imkanına sahip olacak.

Milli eldivenin gelecek kariyeri adına kararını kısa sürede vermesi bekleniyor. (FANATİK)

Haberin Devamı
Bruno Petkovic, Trabzonspor'a yaklaşıyor

Trabzonspor’un haftalardır transfer etmeye çalıştığı Petkovic’te artık son viraja girildi... Yıldız forvetin kulübü Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda dün AEK’ya 2-1 yenildi. Bu karşılaşmanın rövanşı 19 Ağustos’ta Yunanistan’da. Hırvat kulübü, oyuncuyu bırakmak için eleme maçlarının bitmesini şart koşarken; Trabzonspor Petkovic ile her konuda anlaşmaya varmıştı. Oyucunun dün saç tıraşı fotoğrafını paylaşması ‘Transfer için hazırlanıyor’ yorumlarını beraberinde getirdi. Bjelica’nın transferdeki olmaz olmazlarından biri mayıs ayından bu yana Petkovic’ti. 51 yaşındaki teknik adam, eski öğrencisiyle Trabzon’da buluşmak için gün sayıyor.

İsmail Kartal'dan Oosterwolde kararı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürerken eldeki oyuncuların durumuda merak konusu olmaya devam ediyor. Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde ocak ayında 6 milyon Euro'ya transfer edilmişti. Ancak Jesus'un şans vermediği Oosterwolde, kendini gösteremedi.

BİRÇOK İLGİ VAR

İsmail Kartal da şu ana kadar sol bekte önceliği Ferdi'ye verdi. 22 yaşındaki oyuncuya Avrupa'dan kiralama konusunda ilgi yüksek. Birçok takım, Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldı.

KALMASINI İSTEYEBİLİR

Ancak teknik ekibin Jayden Oosterwolde konusunda henüz kararını vermediği öğrenildi. Kartal'ın, öğrencisinin kalmasını istemesi muhtemel. (FANATİK)

Fenerbahçe, Joaquin Correa'nın peşinde!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Son olarak Fred ve Cengiz Ünder transferleriyle kadrosunu daha da güçlendiren Sarı-Lacivertliler yeni bir yılız için harekete geçti. Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın kanat da oynayabilen oyuncu istemesi üzerine rota İtalya'ya çevrildi.

Edin Dzeko'nun Roma'da beraber oynadığı Cengiz Ünder'in transfer edilmesinden sonra Bosna Hersekli oyuncunu önerisiyle İnter'in yıldızı Joaquin Correa ile temaslar başladı. Fenerbahçe Yönetimi'nin İnter ile görüşmeler yaptığı ve yıldız oyuncunun şartları ile ilgili bilgiler aldığı öğrenildi.

Kanarya, forvet arkası ve sol kanatta oynayabilen 29 yaşındaki yıldızın transferini sonlandırarak taraftarına yeni bir hediye daha vermek istiyor. 2022 yılından beri İnter'de forma giyen Correa'nın sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Piyasa değeri 12 milyon Euro olan tecrübeli oyuncu 19 kez Arjantin Milli Takım formasını giydi. Serie A'da 175 maçta görev alan ve 34 kez fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, 17 de asiste imza attı. Correa, 2022 yılında Lazio'dan İnter'e 27.3 milyon Euro'ya transfer oldu. (TAKVİM)

Haberin Devamı
Galatasaray ve Beşiktaş'ın Sergio Ramos kapışması

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, stoper için birçok isimle temas kurarken, iki ezeli rakibin gündemine bu kez Paris Saint Germain'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 37 yaşındaki Sergio Ramos geldi.

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından Aslan'ın maç paylaşımını beğenen Ramos, Sarı-Kırmızılı camiada heyecan yarattı. Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya da Sergio Ramos'u takip etmeye başlayınca, Siyah- Beyazlı taraftarlar da gözünü bu transfere çevirdi.

Ramos, 2+1 yıllık sözleşme, 2.5 milyon Euro imza parası istiyor. Dünyaca ünlü yıldıza Galatasaray'ın senelik 5.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Ramos transferi için Beşiktaş da devreye girmiş durumda. Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nda unutulmaz bir iz bırakan Ramos, PSG'de 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asist üretti. (TAKVİM)

Yazarlar