Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (21 Ağustos 2023)

Günün bomba transfer haberleri (21 Ağustos 2023)

21.08.2023 - 09:21 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer dönemi 15 Eylül tarihine kadar devam ediyor. Yaz transfer döneminde Türkiye'ye yıldız oyuncular akın ederken Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (21 Ağustos 2023)

Yaz transfer döneminde Türkiye'ye yıldız oyuncular akın etti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler yıldız oyuncuları kadrolarına kattı. Türkiye'de transfer dönemi 15 Eylül tarihine kadar devam edecek. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

Haberin Devamı
Sevilla'nın yıldızı Fenerbahçe'ye: Ocampos

Ligde ve Konferans Ligi'nde şampiyonluk isteyen Fenerbahçe kollarını sıvamış durumda. Sarı-lacivertlilerin şu an öncelikli olarak gördüğü mevki kaleci ve orta sahaydı. Ama her geçen gün Kanarya'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-lacivertlileri UEFA Konferans Ligi Kupası'nı istemesinden dolayı Avrupa kupalarında tecrübeli isim istiyor. Kanarya istediği oyuncuyu İspanya'da buldu.

Fenerbahçe, Sevilla'dan Lucas Ocampos'u istiyor. Yıldız oyuncunun kariyerinde İspanyol kulübü ile birlikte 2 tane UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunuyor.

Ocampos'ı listesini ekleyen sarı-lacivertliler yakında oyuncuya teklif yapması bekleniyor. Kanarya, yıldız futbolcunun sözleşmesinin 2024 yılıda biteceğinden dolayı transferi daha az maliyete bitirmeyi düşünüyor. Fenerbahçe'nin sağ kanat mevkinde oynayan oyuncuyu almak istemesinin nedeni büyük tecrübeli olması. (TAKVİM)

Beşiktaş'ta Ramos olmazsa hedef Bonucci

Beşiktaş’ta hareketli saatler yaşanıyor. SiyahBeyazlılar için bir yandan Sergio Ramos bir yandan da Anderson Talisca için temaslar devam ederken İtalyan basınından bir bomba transfer haberi daha geldi. Kartal, Leonardo Bonucci ile ilgileniyor! Juventus’ta kadro dışı bırakılan 36 yaşındaki stoperin, Ramos’tan gelecek olumsuz haber halinde gündeme geleceği belirtildi. Leonardo Bonucci, geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 26 maça çıktı. 36 yaşındaki stoper, 2 gollük bir performans sergiledi. Bonucci’nin güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro. (FANATİK)

Erden Timur 8 numara transferi için 3 ismin peşinde!

Okan Buruk’un söylemiyle ‘orta sahaya ikinci Torreira’yı arayan’ Galatasaray, kilit transferde bu haftayı hareketli geçirecek. Erden Timur’un hayali olan Ryan Gravenberch için Liverpool ve Manchester United gibi İngiliz devlerinin atak yapması sonrası bu transfere artık imkansız gözüyle bakılıyor. Orta saha listesinde ön plana çıkan diğer oyuncular Ndombele, Saul Niguez ve Rodrigo de Paul... Dört koldan temasları sürdüren Galatasaray’ın transfer sihirbazı Erden Timur’un, henüz ismi düşmeyen büyük yıldızlar için de çok gizli bir operasyon yürüttüğü öğrenildi. Cim Bom, özellikle Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda 6-8 numara pozisyonuna nokta atışı takviye yapmak istiyor.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan orta sahaya Partey hamlesi

İngiliz basını, orta sahaya takviye yapmak isteyen Cimbom'un Premier Lig ekibi Arsenal'den Thomas Partey'i renklerine bağlamaya hazırlandığını öne sürdü. 

Takvim'in derlediği habere göre; Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta'nın Ganalı futbolcuyla ilgili olumsuz bir görüşe sahip olmasa da Partey'in ayrılmasına izin vereceği yazıldı. Haberin detayında, oyuncunun Serie A devi Juventus ile Suudi Arabistan kulüplerinin de radarında olduğu kaydedildi.

Ayrıca 30 yaşındaki futbolcuyla resmi görüşmelere başlayan tek kulübün Galatasaray olduğu da ifade edildi.

ERDEN TİMUR DEVREDE

Bu arada İngilizler, Avrupa'da ses getiren transferlerin mimarı olan Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur'un Partey için çok zaman harcadığını ve kulüplerin anlaşmanın olumlu sonuçlanmasını beklediğini paylaştı.

Merkez orta saha, ön libero ve sağ bekte oynayabilen Partey'in kontratı 2025'te bitecek. 1.85 boyundaki futbolcu geçen sezon 40 maçta 3 gole imza attı. Partey daha önce Atletico Madrid, Mallorca ve Almeria'da da oynadı. 

Yunus Akgün, Galatasaray'dan ayrılıyor! Anlaşma sağlandı

Galatasaray'ın genç futbolcusu Yunus Akgün, İngiltere'ye transfer oluyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, İngiliz ekibi Leicester City, Yunus Akgün'ün transferi için Galatasaray'la anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya göre, 23 yaşındaki futbolcu, Leicester City'ye zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralancak. Yunus Akgün'ün zorunlu satın alma maddesi ise 10 milyon euro.

Yunus Akgün de transfer için Leicester City ile kişisel şartlarda anlaşma sağladı. Genç futbolcunun, Leicester City'ye transferinin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen 23 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı forma altında 60 maçta, 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe'den orta sahaya sürpriz aday: Josh Dasilva

Orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. sarı-lacivertliler, premier lig'de brentford formasını giyen Josh Dasilva'nın menajerine durumunu sordu.

Fenerbahçe bu bölge için Milan'ın Bosna Hersek'li yıldızı Rade Krunic için de temaslarını sürdürüyordu. ancak Krunic'de süreç uzayınca riske girmek istemeyen sarı-lacivertli kurmaylar alternatif bir isim olarak Dasilva ile de ilgileniyor.

Fenerbahçeli kurmaylar Josh Dasilva'nın şartlarını öğrenmelerinin ardından kulübene resmi teklif yapacaklar. Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Josh Dasilva'nın kulübü ile 1 yıllık sözleşmesinin kalmış olması fiyatını ciddi anlamda azaltacak gibi duruyor. Merkez orta saha ve ön libero mevkilerinde forma giyen 24 yaşındaki Dasilva, 16 kez İngiltere alt yaş kategorilerinde forma giymiş bir isim durumunda. (TAKVİM)

Haberin Devamı