Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (9 Ağustos 2023)

Günün bomba transfer haberleri (9 Ağustos 2023)

09.08.2023 - 09:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere tüm kulüpler için gündeme gelen transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (9 Ağustos 2023)

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte birçok önemli yıldızın adı Süper Lig kulüpleriyle anılmaya başladı. Süper Lig'de başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler önemli yıldızların peşinden koşuyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

İŞTE TRANSFER DÜNYASINDA YAŞANAN SON GELİŞMELER

Fenerbahçe'de Lincoln'ün sözleşmesi donduruldu!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları iyice hızlandı İsmail Kartal'ın verdiği rapor doğrultusunda yöneticiler yurt dışında görüşmeler yapıyor. Bir taraftan da Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde karşılaşacakları Maribor'u farklı yenerek ikinci maç için avantaj sağlamak istiyor.

Sarı lacivertli ekipte yabancı kontenjanının çok olması yöneticileri kara kara düşündürüyor. Sakatlığı devam Eden Lincoln'ün dönüşünün bir-iki ay daha sürecek olmasından dolayı Fenerbahçe sözleşmeyi dondurma kararı aldı.

SÖZLEŞMESİNİ DONDURDUK
Teknik Direktör İsmail Kartal, basın toplantısında oyuncuyla ilgili şunları söyledi: "Lincol Henrique'nin sözleşmesini devre arasına kadar dondurduk. Tedavisi devam ediyor."

Nazım Sangare, Pendikspor'a

Süper Lig’in yeni takımlarından Pendikspor’un, Nazım Sangare’ye talip olduğu bildirildi. Kadroda düşünülmeyen oyuncuların başında gelen ve sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Nazım konusunda Pendik’in, Sarı- Lacivertliler’le anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. Bu arada Samsunspor’un ise Serdar Dursun için yakında Fenerbahçe’nin kapısını çalacağı iddia edildi. (FANATİK)

Jackson Muleka'ya Fransa'dan talip

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Jackson Muleka, kamp dönemi ve resmi maçlarda gösterdiği performansla formayı kaptı. Siyah-beyazlılarda bulduğu fırsatı iyi değerlendiren 23 yaşındaki oyuncuya Fransa'dan talip çıktığı ve resmi transfer teklifi geldiği belirtildi.

METZ'DEN 4 MİLYON EURO

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş'ın genç yıldızı Jackson Muleka'ya Fransa Ligue 1 ekibi Metz talip oldu. Metz'in Demokratik Kongolu oyuncu için 4 milyon euroluk teklifini sunduğu belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Jackson Muleka'yı kadroda düşündüğü ve takımdan ayrılmasına sıcak bakmadığı aktarıldı. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon euro. Demokratik Kongo Milli Takımı'nda 15 maça çıkan Jackson Muleka, 3 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan taraftarı heyecanlandıracak transfer

Galatasaray, yeni sezon öncesi transfer faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.Galatasaray, transfer dönemi boyunca kadrosuna Mauro Icardi, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç, Angelino, Kerem Demirbay ve Wilfried Zaha gibi önemli isimleri katmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekip, Victor Nelsson'un muhtemel ayrılığına dair düşüncelerle birlikte sürpriz bir oyuncuyu daha transfer listesine aldı. Finansal Fair Play (FFP) hesaplarının 14 milyon Euro ekside olduğu göz önüne alınarak, Galatasaray, Nicolo Zaniolo ve Victor Nelsson'un satış opsiyonlarını değerlendirmeyi düşünüyor. Nelsson'un ayrılması halinde yerine gelecek yıldız isim ise taraftarı heyecanladırdı.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun iddiasına göre, İngiliz futbol kulübü Nottingham Forest, Victor Nelsson'a ilgi gösteriyor. Haberde, Nottingham Forest'un Nelsson'u transfer etmek istediği ve taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor.

2021 yılında Kopenhag'dan transfer edilen Victor Nelsson'un Galatasaray ile olan sözleşmesinde, 25 milyon Euro tutarında serbest kalma maddesi bulunuyor.

TARAFTAR NELSSON'UN GİDİŞİNE ÜZÜLEMEYECEK

Sergio Ramos, Paris Saint-Germain ile yollarını ayırdıktan sonra Galatasaray'ın ilgisine olumlu yanıt verdi, bu gelişme futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü stoper, özellikle Şampiyonlar Ligi'nin cazibesi nedeniyle sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak bakıyor. (Takvim)

Nicolo Zaniolo'ya yol göründü! Dev bonservis

Sol ayaklı sağ açık Tete ile yapılan anlaşma sonrası Galatasaray'da akıbeti merakla beklenen isimlerin başında Nicolo Zaniolo geliyor. Juventus’tan transfer teklifleri alan İtalyan yıldızın 30 milyon Euro’ya satılma ihtimali ortaya çıktı.

Her ne kadar İtalyan devi, 35 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini karşılamaya sıcak bakmasa da kulübe yakın kaynaklar son teklifin kolay bonuslarla beraber 30 milyon Euro’ya kadar çıktığını ifade ediyor. Aynı pozisyonda oynayan 23 yaşındaki bir diğer solak yıldız Tete’nin gelişiyle de Zaniolo’nun ayrılık ihtimali bir hayli güçlenmiş oldu.

ASIL PLAN DÜNYACA ÜNLÜ BİR YILDIZ GETİRMEK

Nicolo Zaniolo normal şartlar altında 10 numara pozisyonunda da görev yapabiliyor ve ilk başta teknik ekibin genç oyuncuyu bu görevde de değerlendirebileceği düşünüldü. Ancak kulübün asıl planı, forvet arkasına Joao Felix veya Antoine Griezmann ayarında dünyaca ünlü bir yıldız getirmek. (FANATİK)

Süper Lig devinden Hakim Ziyech bombası

İngiltere Premier Ligi’nin devlerinden Chelsea bu sezon tüm oyuncularının giyeceği forma numaralarını açıkladı. Listede Hakim Ziyech’in yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Maviler’in yeni teknik direktörü Mauricio Pochettino’nun yeni dönemdeki planlarında yer almadığı konuşulan Ziyech, böylece A Takım’da olmayacak. Yakın zamanda Fenerbahçe ile ismi anılan Faslı yıldızla ilgili alınan bu karar, Sarı-Lacivertli taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Ada temsilcisiyle kontratı 2025’te sona erecek oyuncu için Fenerbahçe’nin kurmaylarının, yeni bir hamle yapacağı iddia ediliyor. Bu arada sağ kanatta forma giyen 30 yaşındaki yıldıza, Suudi Arabistan takımlarından da ilginin olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. (FANATİK)

Haberin Devamı