Futbol Liverpool Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

09.02.2015 - 17:31 | Son Güncellenme:

Liverpool Beşiktaş maçı ile UEFA Avrupa Kupası karşılaşmasına çıkıyor. Beşiktaşlıların heyecanla beklediği Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi 2. turunda ilk maçın İngiltere'de oynanacağı, ikinci karşılaşmanın İstanbul'da sahne alacağı Beşiktaş Liverpool maçı hakkında tüm detaylar.

Liverpool Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Liverpool Beşiktaş maçı için gözler İngiltere'de oynanacak ilk karşılaşmada olacak. Liverpool ve Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci tur maçlarını 19 ve 26 Şubat 2015 tarihlerinde oynanacak. Beşiktaş ilk maçında İngiltere'de Liverpool'un konuğu olacak.

İngiltere Premier Lig'de 7. sırada yer alan Liverpool'un 39 puanı bulunuyor. 24 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan İngiliz ekibi şampiyonluk yarışının bir hayli gerisinde. Liverpool bu sezon iç saha maçlarında da sıkıntı karşılaşmalar oynadı. İç sahada çıktığı mücadelelerde 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Liverpool sahasında 20 puan toplayabildi.

Beşiktaş Süper Lig'de şampiyonluğun iddialı takımlarından. Beşiktaş 19 maçta 14 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak Süper Lig'in lideri. Stat yapımından dolayı iç saha maçlarını farklı yerlerde oynayan Beşiktaş, içerde oynadığı karşılaşmalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 31 kez havalandıran Beşiktaş'ta Liverpool maçı için gözler Demba Ba'da olacak.

Liverpool Beşiktaş maçı 19 Şubat Perşembe akşamı saat 22:05'te ekranlara gelecek. Karşılaşma Star TV'den canlı olarak yayınlanacak..

Haberin Devamı

Gerrard, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek
Tottenham maçında sakatlanan Gerrard, üç hafta sahalardan uzak kalacak.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un takım kaptanı Seven Gerrard, sakatlığı nedeniyle 3 hafta forma giyemeyecek. İngiliz basını, ligde iki gün önce oynanan ve Balotelli'nin golüyle Liverpool'un 3-2 kazandığı Tottenham maçının 68. dakikasında dizindeki sakatlık nedeniyle yerini Lovren'e bırakan Gerrard'ın üç hafta takımdaki yerini alamayacağını yazdı. Gerrard, takımının UEFA Avrupa Ligi'nde 19 ve 26 Şubat'ta Beşiktaş ile oynayacağı iki maçta, ligde Southampton ve Manchester City ile Federasyon Kupası'nda da Crystal Palace karşılaşmalarında oynayamayacak. Adı 25 yıldır formasını giydiği Liverpool ile özdeşleşen 34 yaşındaki Gerrard, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı

Haberin Devamı

Beşiktaş Liverpool maçı bilet fiyatları ne kadar?
UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Beşiktaş Liverpool rövanş maçı bilet fiyatları açıklandı.

Beşiktaş ile İngiltere'nin Liverpool takımları arasında 26 Şubat Perşembe günü İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçının biletleri 11 Şubat'ta satışa çıkarılacak.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta Passolig kart sahipleri için biletlerin satışı 11 Şubat Çarşamba saat 11.00'den itibaren başlayacak. Kağıt bilet satışları da aynı gün BJK Kartal Yuvaları ve Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'den yapılacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Batı VIP: 150 TL

Batı tribün: 100 TL

Doğu tribün: 80 TL

Kuzey tribün: 40 TL

Güney tribün: 40 TL

Liverpool bu tura nasıl geldi?
Liverpool Şampiyonlar Ligi B grubunu 5 puanla 3.sırada bitirmişti. Liverpool grubunda Real Madrid, Basel, Ludogorets Razgrad gibi takımlarla mücadele etmişti. Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi C grubunu 12 puanla 1.sırada tamamlamıştı. UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci tur maçları 19 ve 26 Şubat 2015 tarihlerinde oynanacak. Siyah-beyazlılar ilk maçı deplasmanda oynayacak.

Değeri 308 milyon Euro!
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi ikinci turundaki rakibi Liverpool'un takım değeri 308 milyon Euro. Kadrosunda Raheem Sterling, Steven Gerrard, Rickie Lambert ve Balotelli gibi isimlere sahip olan İngiliz ekibi kadrosunda bir de Türk futbolcu Emre Can'ı bulunduruyor.

Olimpiyat'a geliyor
Liverpool için Olimpiyat Stadı'nın yeri bambaşka. Devresini 3-0 geride bitirdikleri maçta Milan ile 3-3 berabere kalmış ardından penaltılarla Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine taşımışlardı. Beşiktaş, İngiliz ekipleriyle oynadığı 18 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 8 yenilgi aldı.

Yazarlar