İngiltere Premier Lig Liverpool krizi! Kızdıran açıklama...

Liverpool krizi! Kızdıran açıklama...

29.03.2020 - 16:16 | Son Güncellenme:

30 yıl sonra Premier Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan Liverpool'u kızdıran açıklamalar geldi. Kırmızıların sahip olduğu puan farkına rağmen Rio Ferdinand, "Ligler iptal edilmeli. İnsan sağlığı önce gelir" dedi. 

Corona virüs sebebiyle İngiltere'de futbol liglerinin geleceği halen belirsizliğini koruyor. 3 Nisan'da toplantı kararı alan Premier Lig yönetimi, futbolun geleceğini netleştirmek istiyor. 

Haberin Devamı

Ancak şu anda mayıs ayına kadar maç yapılmayacak. Manchester United ve İngiliz futbolunun efsane ismi Rio Ferdinand, Liverpool cephesini kızdıran açıklamalar yaptı.

Şu anda olağanüstü bir durum yaşandığını aktaran Ferdinan, iptal kararı alınmasını savundu. Liverpool'un 30 yıl sonra şampiyon olma durumuna karşın insan sağlığını öne çıkaran İngiliz efsane, "Şu anda liglerin ya iptal edilmesi ya da sıfırdan başlayacak bir plana ayarlanması lazım. Mevcut haliyle başlaması sağlıklı değil. Liverpool taraftarları bana kızmasın. Bana tepki gösteriyorlar, 'sen bizim şampiyonluğumuzu istemiyorsun' diyorlar. Ama böyle bir şey yok. Mesela benim desteklediğim bir takım şu anda önde olsa ben yine aynısını derdim. Bence insan sağlığı her şeyden önce gelir" dedi. 

Haberin Devamı

 

Yazarlar