İngiltere Premier Lig Liverpool’un 2020 şampiyonluk belgeseli ilk kez TV+'ta

Liverpool’un 2020 şampiyonluk belgeseli ilk kez TV+'ta

01.04.2021 - 14:35 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin sevilen televizyon platformu TV+, Premium bir futbol belgeselini sporseverlerle buluşturuyor. Liverpool’un 2020 yılındaki İngiltere Premier Lig şampiyonluğu, başarının mimarları ile TV+’ta tekrar yaşanıyor. TV+ kullanıcıları, Türkiye’de ilk kez ve sadece TV+’ta yayınlanan ‘The End of the Storm’ belgeseli ile Jürgen Klopp ve öğrencilerinin sıra dışı sezonuna, özel görüntüler eşliğinde tanıklık edebilecek.

Liverpool’un 2020 şampiyonluk belgeseli ilk kez TV+ta

Sporda en iyilerin buluşma noktası TV+, birbirinden heyecanlı spor organizasyonlarının yanı sıra özel içerikleri de spor severlerle buluşturmaya devam ediyor. Geçen sene, 3o yıl aradan sonra Avrupa’nın en değerli futbol ligi olarak değerlendirilen İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşan Liverpool’un destansı sezonu TV+’ta yeniden yaşanacak. Liverpool’un mutlu sona ulaştığı sezonda, başarının mimarları zafere giden yolu TV+’ta futbol severlerle paylaşacak.
TV+ izleyicileri Türkiye’de ilk kez ve sadece TV+’ta yayınlanacak ‘The End of the Storm’ belgeseli ile Jürgen Klopp ve öğrencilerinin sıra dışı sezonuna tanıklık edecek. Sadio Mane, Virgil van Dijk, Alisson Becker ve daha fazlası başarıya giden yolun detaylarını bu belgeselde hayranlarına aktaracak.

Haberin Devamı

Milli futbolcular  sahne alıyor
Öte yandan Premier Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Milli maç arası sonrasında milli futbolcularımızın sahne alacağı karşılaşmalar TV’+tan izlenebilecek. İngiltere Premier Lig’de zirve mücadelesinde yer alan Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder’li Leicester City, evinde lider Manchester City’i ağırlayacak. Saat 19.30’da başlayacak karşılaşma TV+’tan naklen yayınlanacak. Saat 20.00’deki mücadelede ise Ozan Kabak’ı kadrosuna katan Liverpool deplasmanda Arsenal’e konuk olacak.

Formula 1 heyecan TV+’ta
Dünyanın en çok izlenen spor organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Formula 1’de de heyecan sürüyor. 18 Nisan’da gerçekleşecek İtalya GP’si ve 2 Mayıs’ta koşulacak Portekiz GP’si canlı yayınlarla TV+’ta olacak.

Haberin Devamı

Canlı yayın takvimi
3 Nisan Cumartesi
Arsenal - Liverpool
Leicester United – Manchester City

18 Nisan Pazar
Formula 1 İtalya GP
2 Mayıs Pazar
Formula 1 Portekiz GP