Galatasaray Lokomotiv’de Galatasaray maçı öncesi balkabaklı hazırlık

Lokomotiv’de Galatasaray maçı öncesi balkabaklı hazırlık

04.11.2021 - 11:02 | Son Güncellenme:

Lokomotiv Moskova’nın iki futbolcusu Kerk ve Anjorin balkabağı oyup Freddy kostümleri giydi, Galatasaray deplasmanı öncesinde balkabaklı şut idmanı yapıldı.

Lokomotiv’de Galatasaray maçı öncesi balkabaklı hazırlık

Onur Dinçer - Skorer

Cadılar Bayramı olarak bilinen Halloween tüm dünyada ‘coşkuyla’ kutlanırken Lokomotiv Moskovalı futbolcular da, Galatasaray maçı için İstanbul’a seyahat etmeden önce Moskova’da kendilerince kutlamalarda bulundu.

Halloween kabağı oydular
Rus ekibinin iki futbolcusu Hollandalı Gyrano Kerk ve İngiliz Tino Anjorin, kulübün resmi hesaplarından yayınlanan görüntülerinde, üzerlerine kostümler giydi ve balkabağı çalışmalarına katıldı. İki futbolcu elerine bıçağı alarak balkabağı doğradı, kabakları bilindik Halloween yüzlerine dönüştürdü.

Freddy, Jason'a karşı!
Ünlü korku filmi ‘Freddy, Jason'a karşı’dan bilinen Freddy ve Jason kostümleriyle buluşan ikili ardından kabakları soymaya girişti, ülkelerinde cadılar bayramının nasıl kutlandığını ve bununla ilgili anılarını yapım aşamasında birbirlerine anlattı.

Balkabaklı şut idmanı
Galatasaray maçı öncesindeki antrenman, balkabakları eşliğinde gerçekleştirildi. İki futbolcunun hazırladıkları balkabakları sonrasında Lokomotiv Moskova’nın idmanına getirildi. Futbolcular yaptıkları vuruşlarda topu, kaleye iplerle asılan balkabaklarına isabet ettirmeye çalışarak şut idmanı yaptı. Anjorin Marsilya maçında takımının tek golünü kaydetmiş, Kerk ise Galatasaray maçında ilk 11’de görev almıştı.

Haberin Devamı

Lokomotiv’de Galatasaray maçı öncesi balkabaklı hazırlık

Lokomotiv’de Galatasaray maçı öncesi balkabaklı hazırlık

Yazarlar