Kayserispor Lopez: Haklı bir galibiyet aldık

Lopez: Haklı bir galibiyet aldık

26.01.2014 - 16:22 | Son Güncellenme:

Sivasspor yardımcı antrenörü Cesar Domingo Lopez, "Haklı bir galibiyet aldık" dedi.

Lopez: Haklı bir galibiyet aldık

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Dominngo Lopez, Kayserispor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia ise, "İkinci yarı erken gol konsantrasyonumuzu bozdu" dedi.

Haberin Devamı

3-0 ev sahibi ekibin galibiyetiyle biten karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Yardımcı antrenörü Cesar Domingo Lopez, alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Uzun bir çalışma dönemi yaşandı ve arada çok maç oynandı, antrenmanlarımız oldu. Bu yüzden arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Bugün hak ettiğimiz ve üstün olduğumuz bir maçta haklı bir galibiyet aldık" dedi.

MAÇIN GOLLERİNİ İZLEYİN

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Domingos Paciencia ise, maçın ilk yarısının dengede gittiğini belirterek, "İlk yarıda bizim de Sivaspor'un da pozisyonları vardı. Ama ikinci yarıya iyi başlayamadık. Erken yediğimiz gol sonrası konsantrasyonumuz kayboldu. Daha sonrasında diğer gollere engel olamadık. Bizim gibi takımların yediği 1 golle pes etmemesi gerekiyor ve bunun için daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kayserispor maçında 2 gol atan ve uzun süredir devam eden gol sessizliğini bitiren Aatıf Chahechouhe ise gol attığı ve maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, takım arkadaşlarına teşekkür etti. Takım Kaptanı Kadir Bekmezci ise, Kayserispor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Takımının son golünü atan Ziya Erdal ise ikinci yarının ilk maçı ve rakibin Kayseri olmasının önemli olduğunu belirterek, taraftar desteği ile maçı kazandıklarını ve iyi bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, hem ligde hem de kupada iddialarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Kayserisporlu Ömer Bayram, maçın ikinci yarısında duran toptan yedikleri gol ve kırmızı kart nedeni ile istediklerini yapamadıklarını ve mağlup olduklarını dile getirdi. Alper Uludağ ise, ilk yarı eşit bir futbol sergilemelerine rağmen ikinci yarının başında gelen golün dengelerini bozduğunu ve skoru eşitlemek isterken gelen gollerle farklı mağlup olduklarını ifade etti.

Yazarlar