Skorer Lordlar kulübesi!

Lordlar kulübesi!

17.09.2010 - 01:25 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın gücü, saha içinde olduğu kadar, yedeklerindeydi. Q7, Bobo, Nihat, Aurelio, Toraman, Rüştü ve Necip'ten oluşan kulübe, "Kimde var böyle yedek?" dedirtecek cinstendi

Lordlar kulübesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, geniş kadronun verdiği rahatlıkla rotasyonlarına devam ediyor. Hem futbolcularını dinlendirmek, hem de herkesin forma şansı bulmasını sağlamak için çaba gösteren Alman teknik adam, CSKA Sofya karşılaşmasında da gençlerini tribüne çıkardı. Avrupa arenasında yabancı kontenjanı olmaması nedeniyle tüm yabancılarını yanına alan siyah-beyazlıların teknik patronu, kaleci Cenk Gönen ve İsmail Köybaşı'yı dinlendirme kararı aldı.
A Milli Takımı'nda yer alan iki oyuncusunun dinlenmesini isteyen Schuster'in, Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesinde diğer futbolcularını da kullanmak istediği öğrenildi. Bu arada ismi UEFA'daki listede yer almayan Fink de tribüne çıktı.
Ancak Kartal'ın esas gücü, yedek kulübesindeydi. Portekiz Milli Takımı'ndan sakat dönen ve Ankaragücü karşısında riske edilmeyen Quaresma, maç eksiğine rağmen dün kadroya alındı. Yedek başlayan yıldız futbolcu, ikinci yarıda oyuna girdi. Bobo da tek forvet tercihi nedeniyle yedek olarak sahaya çıktı.
Bunların dışında kalan isimler de, Türk Milli Takımı'nın formasını giymiş isimlerdi. Rüştü, Nihat, Aurelio, İbrahim Toraman ve Necip de kendilerine şans verilmesi için bekledi.

Haberin Devamı

KARTAL'A GALİBİYETİ GETİREN GOL

BEŞİKTAŞ - CSKA SOFIA MAÇ ÖZETİ:

Yazarlar