NBA Los Angeles Lakers öldü öldü dirildi! 'Berbat ettim, özür dilerim'

Los Angeles Lakers öldü öldü dirildi! 'Berbat ettim, özür dilerim'

12.04.2023 - 08:09 | Son Güncellenme:

NBA'de herkesin merakla beklediği maçta Los Angeles Lakers, Minnesota Timberwolves’u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan ve uzatmaya giden mücadeleyi Lakers 108-102 kazandı. LeBron James'in canlı yayındaki sözleri dikkat çekti.

Los Angeles Lakers öldü öldü dirildi Berbat ettim, özür dilerim

NBA Play-In Turnuvası'nda LA Lakers, Minnesota Timberwolves'u uzatma sonunda 108-102 yenerek 7. sırayı aldı. LeBron James'in maç sonunda canlı yayındaki sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Normal sürede LeBron James'in asistinde Dennis Schröder üçlüğü buldu ve takımını öne geçirdi ancak Anthony Davis dipten üçlük atan Mike Conley'e faul yaptı. Tecrübeli isim 3/3 serbest atışla maçı uzatmaya taşıdı. Minnesota top kayıpları ile organize olamazken üç sayı öndeyken Lakers topu kenardan çıkarırken Mike Conley topu çaldı ve Taurean Prince ile misafir ekip oyunu dengeleyecek üçlüğü buldu. Ancak atış kaçtı ve ribaundu alan Lakers, sonuca gitti.

 

Los Angeles Lakers öldü öldü dirildi Berbat ettim, özür dilerim

LEBRON'DAN DOUBLE-DOUBLE
LeBron James Play-In maçında 45 Dakika sahada kalırken 30 sayı, 10 ribaund ve 6 asist kaydetti. Anthony Davis 43 dakikAda 24 sayı 15 ribaund 4 asist ve maçın yıldızı Dennis Schröder 21 sayı 4 ribaund 2 asist ile oynadı. New Orleans-OKC galibi ile play-off mücadelesi verecek olan Minnesota'da Karl Anthony Towns 24 sayı 11 ribaund 5 asist, Mike Conley 23 sayı 4 ribaund 4 asist ve Anthony Edwards 3/17 isabetle 9 sayı 8 ribaund 5 asist ile forma giydi.

Haberin Devamı

'DAVİS'İN BEYNİ SULANDI'
Maç sonunda konuşan LeBron James, bitime 1.4 saniye kala 3 sayı önde olmalarına rağmen Davis'in yaptırdığı 3 atışlık faul için şunları söyledi: “Davis’in beyninin sulanması ve maç sayısını berbat etmesi talihsizlikti.”

'BERBAT ETTİM ÖZÜR DİLERİM'
Canlı yayında bu sözleri duyan Anthony Davis cevap olarak: “Schroder’ın maç sayısını berbat ettim. Kesinlikle özür dilerim.” dedi.