Galatasaray Lucas Torreira'nın menajerinden Galatasaray'ı şoke eden sözler! Transfer görüşmesini resmen duyurdu

Lucas Torreira'nın menajerinden Galatasaray'ı şoke eden sözler! Transfer görüşmesini resmen duyurdu

25.06.2023 - 14:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmasının ardından gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Lucas Torreira'nın geleceği merak ediliyordu. Tecrübeli yıldızın menajeri iddialar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lucas Torreiranın menajerinden Galatasarayı şoke eden sözler Transfer görüşmesini resmen duyurdu

Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılılarda yeni sezonun kadro planlaması yapılıyor. Kadrosunu yıldızlarla güçlendirmek isteyen Galatasaray'da takımda kalacak isimler de merak ediliyordu.

Haberin Devamı

Şampiyonlukta önemli payı olan Lucas Torreira'nın menajeri, Uruguaylı yıldızın geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

6 MİLYON EUROYA GELDİ

Arsenal'da gözden çıkarılan Lucas Torreira, 2022-2023 sezonu başında 6 milyon euro bedelle Galatasaray'a transfer oldu. 27 yaşındaki orta saha sarı-kırmızılılarda dikkat çeken bir performansa imza attı.

LUCAS TORREIRA'NIN PERFORMANSI

Galatasaray'ın bir önceki sezon Arsenal'den 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği Uruguaylı Lucas Torreira 2022-2023 sezonuna damga vurdu. Uruguaylı yıldız Galatasaray'da toplam 34 karşılaşmada görev yaparken 1 asist üretti.

Lucas Torreiranın menajerinden Galatasarayı şoke eden sözler Transfer görüşmesini resmen duyurdu

Özellikle savunma yönündeki etkileyici performansıyla büyük beğeni toplayan Lucas Torreira, Milan'ın da gündemine gelmişti. Transfermarkt verilerine göre Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Haberin Devamı

LAZİO İDDİALARI

Torreira'nın başarılı performansı sonrası Lazio'nun yıldız futbolcu ile ilgilendiği iddiaları da gündeme gelmişti.

MENAJERİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, Lazio iddialarına yönelik şu açıklamayı yaptı: "Torreira, Sampdoria'da kendini kanıtladı. Arsenal'deki ilk yılında takımın en iyi orta saha oyuncusuydu. Ama şimdi futbolda ve kişisel olarak olgunluğa ulaştı. Galatasaray'ın onu satmak istemediğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim."

TRANSFERE AÇIK KAPI BIRAKTI

Gelecek hafta Lazio ile bir görüşme gerçekleştireceklerini de itiraf eden Bentancuer, "Dürüst olmalıyım. Gelecek hafta tekliflerini öğrenmek için kulüple resmi bir görüşmem var. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecekler ve Lucas İtalya'yı her zaman sevmiştir. Çok açık olmalıyım. O satılık değil ama bir görüşmemiz var ve tekliflerini öğrenmek için oraya gideceğiz." sözlerini dile getirdi.

 

Yazarlar