Dünyadan Futbol Lucescu gelecek sezonun planını yapıyor! Shakhtar...

Lucescu gelecek sezonun planını yapıyor! Shakhtar...

06.05.2015 - 15:56 | Son Güncellenme:

Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ilgilendiği iddia edilen Mircea Lucescu yine Shakhtar’da kalacağını ima eden mesajlar verdi.

Lucescu gelecek sezonun planını yapıyor Shakhtar...

Her fırsatta Ukrayna’da yaşanan iç savaştan dolayı memnuniyetsizliğini dile getiren ve sözleşmesinin bu sezon sonu sona erecek olması nedeniyle Ukrayna’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lucescu, yine şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

İtalya’da bir radyo programının canlı yayın konuğu olan Rumen teknik adam, Shakhtar Donetsk’in önemli isimlerinden Douglas Costa hakkında gelen transfer sorularına, “İtalyan kulüpleri onu alacak güce sahip değil. Onu sözleşme uzatmaya ikna edebilirim” diyerek gelecek sezon da burada kalacağının ipucunu verdi.

Lucescu geçtiğimiz haftalarda da bir röportajında Ukrayna Ligi’ne Play-off sistemine geçilmesi yönünde bir açıklamada bulunmuş ve takımda kalacağının sinyallerini vermişti.

Rumen teknik adam gelecek sezon da takımın başında olacakmış gibi konuşmasına rağmen henüz sözleşmesini uzatmış değil. Ancak takımdan ayrılacağını açıkladığı anda başta Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere Süper Lig’den çok sayıda kulübün onun kapısını çalması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Ajansspor)

Yazarlar