Trabzonspor Lucescu’nun prensleri: Yusuf Yazıcı, Abdülkadir ve Okay...

Lucescu’nun prensleri: Yusuf Yazıcı, Abdülkadir ve Okay...

09.01.2018 - 12:27 | Son Güncellenme:

Takımların Antalya kampında ziyaretlerde bulunan Mircea Lucescu, Trabzonspor’un genç yıldızlarını da yakından izledi. Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu ve Abdülkadir Ömür mercek altına alındı

Lucescu’nun prensleri: Yusuf Yazıcı, Abdülkadir ve Okay...

Celal Umut Eren / Skorer Özel

Haberin Devamı

Devre arası kampını Antalya’da geçiren ve Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’yu ağırlayan Trabzonspor’da yerli oyuncular mercek altında.

Bordo-mavililerin genç yıldızları Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu başta olmak üzere birçok Türk isim Mircea Lucescu’nun gözleminde bulunuyor. Yusuf ve Okay’ın Avrupa’ya transfer yapabilecek potansiyelde oldukları düşünülüyor.

Trabzonspor’un kampını ziyaret ettiğinde de Türk yıldızların öneminden bahseden tecrübeli çalıştırıcı, bilhassa kadroda yer alan genç oyuncuların sürekliliğine değindi.

Okay Yokuşlu ve Yusuf Yazıcı’ya A Milli Takım’da da şans veren Lucescu, sezonun ilk yarısında parlayan 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür’ü de mercek altında tutuyor.

Haberin Devamı

Özellikle orta alanda Okay ve Yusuf’un çok potansiyelli olduğunu düşünen Rumen teknik adam, EURO 2020 hedefi için bu iki yıldıza ayrı bir önem veriyor.

Okay’ın zaman zaman stoper olarak kullanılmasına da karşı çıktığı öğrenilen Lucescu, genç futbolcunun ideal yerinin orta sahanın merkezi olduğunu düşünüyor. Yusuf Yazıcı için de ofansif orta saha rolünü biçen başarılı teknik adam, takiplerini aralıksız sürdürüyor. Bordo-mavililerin yıldızlarıyla da irtibat halinde olmaya çalışan Milli Takım’ın teknik patronusezonun ikinci yarısında genç Abdülkadir Ömür’ü de ayrı bir gözle izlemeye başlayacak.

Öte yandan, Lucescu, bir diğer yerli yıldız, stoper Uğur Demirok’u yakından izliyor.

Yazarlar