İspanya La Liga Luis Campos sürprizi! Kylian Mbappe ile birlikte yeni adresi

Luis Campos sürprizi! Kylian Mbappe ile birlikte yeni adresi

17.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'de uzun yıllardır forma giyen Kylian Mbappe'nin ayrılık kararı sonrası Luis Campos'un da vedaya hazırlandığı öğrenildi. Luis Campos'un Kylian Mbappe ile birlikte gitmesi beklenen yeni adres belli oldu.

Luis Campos sürprizi Kylian Mbappe ile birlikte yeni adresi

Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe'nin ayrılık kararından kısa bir süre sonra flaş bir vedanın daha gerçekleşeceği öne sürüldü. Paris Saint Germain'de futbol danışmanı olarak görev yapan Luis Campos'un da ayrılık kararı aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Portekizli futbol adamının muhtemel yeni adresini Fransız basını duyurdu. Foot Mercato'nun haberine göre; Paris Saint Germain'de futbol danışması Luis Campos'un Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olması halinde İspanyol devinde göreve başlayabileceği kaydedildi.

Luis Campos sürprizi Kylian Mbappe ile birlikte yeni adresi

Luis Campos için Avrupa'dan iki büyük kulübün daha devrede olduğu belirtildi. Portekizli futbol adamının Fransız devinden ayrılmaya sıcak baktığı vurgulandı.

Luis Campos kariyeri boyunca farklı takımlarda farklı görevlerde rol aldı. Leiria'da teknik direktörlüğe başlayan Luis Campos daha sonra Esposende, Desportivo Aves, Leça, Penafiel, Gil Vicente, Vitoria Setubal, Varzim ve Beiria-Mar'da çalıştı.

Luis Campos sürprizi Kylian Mbappe ile birlikte yeni adresi

Luis Campos daha sonra şu görevlerde rol aldı:

Haberin Devamı

Real Madrid - Scout
Monaco - Spor Koordinatörü
Monaco - Teknik Heyet Sorumlusu
Lille - Sportif Direktör
Galatasaray - Stratejik Danışman
Celta Vigo - Stratejik Danışman

Yazarlar