Fenerbahçe Luis Neto, İstanbul'a geldi!

Luis Neto, İstanbul'a geldi!

29.08.2017 - 00:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını açıkladığı Portekizli stoper Luis Neto, İstanbul'a geldi. Neto, geç saatlerde kendisine gösterilen ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Luis Neto, İstanbula geldi

Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başladığını duyurduğu Rus takımı Zenit'in Portekizli futbolcusu Luis Neto, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Atatürk Havalimanı'na gelen Neto'yu burada sarı-lacivertli kulübün yetkilileri ve Fenerbahçeli taraftarlar karşıladı. Sağlık kontrolünden geçecek 29 yaşındaki Portekizli stoperle, transfer görüşmelerine İstanbul'da devam edilecek.

"Giuliano ile Rusya'dan tanışıyordum"

Neto, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, "Daha önce görüşmeler sürüyordu, sonunda gelme fırsatını yakaladım. Artık kulübü ve şehri daha yakından tanıyabileceğim. Giuliano ile Rusya'dan tanışıyordum. Bruno Alves ve Raul Meireles ile de tanışıklığımız vardı, güzel şeyler duydum. Umarım güzel bir macera olur ve burada maceram mutlu bir şekilde başlar." ifadelerini kullandı.

Maliyeti ortaya çıktı

Neto için Fenerbahçe'nin 500 bin euro kiralama bedeli ödeyeceği öğrenilirken, oyuncunun satın alma opsiyonunun ise 3 milyon euro olarak belirlendiği belirtildi. Neto'nun Sarı-Lacivertli ekipten kazanacağı yıllık ücretin ise 2.3 milyon euro olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı