Dünyadan Futbol Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler!

Luka Modric'i transfer etmek için gazeteye ilan verdiler!

06.04.2024 - 13:58 | Son Güncellenme:

Dinamo Zagreb Başkanı Velimir Zajec, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak Luka Modric'i transfer etmek için MARCA gazetesine ilan verdi. Kulüp resmi sosyal medya hesabından da gazetenin ilanını paylaştı.

Luka Modrici transfer etmek için gazeteye ilan verdiler

Real Madrid efsanesi Luka Modric sezon sonunda takımdan ayrılacak. Hırvat yıldız geleceğine dair henüz net kararını vermedi. Dinamo Zagreb, Hırvat yıldızın transferi için ilginç bir yola başvurdu.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Zajec, MARCA gazetesine Luka Modric'in olası transferi için ilan verdi. Gazete bir sayfasını 10 numaralı Dinamo Zagreb formasıyla Luka Modric'e ayırdı.

Dinamo Zagreb formasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Luka Modric önce Tottenham ardından Real Madrid'e transfer olmuştu. Hırvat yıldız özellikle Real Madrid formasıyla bir efsane haline gelmişti.

Luka Modrici transfer etmek için gazeteye ilan verdiler

MODRIC KARARINI VERMEDİ

MARCA'da yer alan haberde Dinamo Zagreb'in duygu yüklü bu transfer hamlesine rağmen Luka Modric geleceğiyle ilgili henüz kesin kararını vermedi.

Habere göre Luka Modric, Carlo Ancelotti'nin sisteminde kendine yer bulabileceğini düşünsede Suudi Arabistan ve MLS'ten gelecek cazip tekliflere de açık olacak. Dinamo Zagreb'in de bu seçenekler arasında yer aldığı fakat Hırvat ekibinin şansının çok az olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Modric geçtiğimiz yaz Al-Ahli'den gelen astronomik teklife rağmen Real Madrid'de kalmayı tercih etmişti.

DINAMO ZAGREB'TEN MODRIC PAYLAŞIMI

Dinamo Zagreb kulübü resmi X hesabından MARCA gazetesine verilen Luka Modric ilanını paylaştı. 

Luka Modrici transfer etmek için gazeteye ilan verdiler