Fenerbahçe Luke Shaw’dan mesaj var

Luke Shaw’dan mesaj var

21.12.2017 - 12:24 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan sol bek Luke Shaw’un gelecek planları ortaya çıktı. 22 yaşındaki yıldızın, farklı bir düşünce taşıdığı ifade edildi.

Luke Shaw’dan mesaj var

Celal Umut Eren - Skorer Özel

Haberin Devamı

Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir sol bek katmayı planlayan Fenerbahçe için Luke Shaw iddiaları gündemde yer alıyor. Ancak İngiltere tarafından Luke Shaw ile ilgili tam tersi bir haber geldi. Manchester United’ın Lig Kupası’nda Bristol ile oynadığı maçta forma giyen Shaw’ın farklı bir kariyer planı olduğu kaydedildi.

Manchester United’ın efsane isimlerinden Phil Neville, SKY Sports’ta yorumlarda bulunup, Luke Shaw’ın geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Phil Neville, “Luke Shaw, Manchester United’daki kariyerini korumak istiyor. Kariyerini orada sürdürmek istiyor. Luke Shaw, Manchester United’da devam edebilmek için savaşacak, mücadele edecek, bunu istiyor” diye konuştu.

Öte yandan Neville, Luke Shaw’ın takımdan ayrılmayı ilk planda düşünmediği, takımda kalıp forma savaşı vermeyi amaçladığını vurguladı.

Haberin Devamı

Bunun yanında, İngiliz basınında Portekizli menajer Jose Mourinho’nun, 22 yaşındaki sol bek Luke Shaw’un performansından memnun olmaması ve yeni bir takıma gitmesini önermesinin de sıkıntılı bir durum olduğu dile getirdi.

Mourinho’nun ideal takımında sol bekte Ashley Young’a görev vermesine de işaret edildi.

Yazarlar