Futbol Lyon Başkanı oyuncusunu bize satmak istiyor

Lyon Başkanı oyuncusunu bize satmak istiyor

18.01.2013 - 19:28 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen Sinan Kurumuş ve Gökhan Süzen imza töreninde Siyah Beyazlı kulübün Futbol İdari Direktörü Semih Usta'nın kameralar karşısında yer alması dikkat çekti.

Lyon Başkanı oyuncusunu bize satmak istiyor

"SANIRIM LYON BAŞKANI OYUNCUSUNU BİZE SATMAK İSTİYOR"

Haberin Devamı

Tamer Kıran transfer çalışmaları ile ilgili sorulara da yanıt verdi. Kıran, Fransız kulübü Lyon'un Başkanı Jean-Michel Aulas'ın geçtiğimiz günlerde Jimmy Briand konusunda Beşiktaş ile anlaştıkları açıklamasının hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı.

"Ben de gelişmeleri basından takip ediyorum. Bizim Lyon'da forma giyen Jimmy Briand konusunda hiç bir resmi girişimimiz olmadı. Transfer dönemi başladığı günden bu yana bize birçok isim önerildi. Bazı oyuncular konusunda araştırma yaptık ama resmi bir temasımız olmadı. Sanırım Lyon başkanı oyuncusunu bize satmak istiyor."

"TRANSFER YAPMAK İÇİN YOĞUN BİR ÇABA İÇİNDE DEĞİLİZ"

Kıran ayrıca şu an için transfer konusunda beklemeye geçtiklerini ve yabancı forvet oyuncusu konusunda aceleci davranmadıklarını sözlerine ekledi.

"Teknik direktörümüz Samet Aybaba ile bu konuda görüştük. Şu anda transfer yapmak için yoğun bir çaba içinde değiliz. Ancak lig başladıktan ve ilk iki maçı oynandıktan sonra gereklilik doğarsa transfer yaparız. Bu konuda transfer sezonunun son gününe kadar zamanız var."