Turkish Airlines Euroleague Anadolu Efes İsrail deplasmanında! Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes İsrail deplasmanında! Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı saat kaçta hangi kanalda?

16.03.2021 - 16:57 | Son Güncellenme:

THY Euroleague'de son 7 maçını kazanan ve iyi bir seri yakalayan temsilcimiz Anadolu Efes bu akşam 23. hafta erteleme maçında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'e konuk olacak. İstanbul'da ligin ilk yarısında oynanan maçı kazanan temsilcimiz bu mücadeleden de galip ayrılıp yükselişini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Peki Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes İsrail deplasmanında Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı saat kaçta hangi kanalda

Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. THY Euroleague'de 23. hafta erteleme maçında temsilcimiz Anadolu Efes bu akşam İsrail deplasmaında Maccabi Playtika Tel Aviv'e konuk olacak. Euroleague'de son 7 maçını kazanan temsilcimiz 3. sırada yer alıyor. İstanbul'da ligin ilk yarısında oynanan maçı 91-89 kazanan temsilcimiz maçtan galip ayrılması halinde 2'inci sıraya yükselecek. Peki Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

MACCABİ TEL AVİV-ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maccabi Tel Aviv-Anadolu Efes maçı bugün saat 20:30'da başlayacak. Menora Mivtachim Salonu'nda oynanacak olan mücadele beIN SPORTS 3 ekranından naklen yayınlanacak

Avrupa'da 715. randevu

Anadolu Efes, Maccabi Playtika karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 715. maçına çıkacak.

Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 714 karşılaşmada 406 galibiyet ve 308 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, Avrupa Ligi'nde ise 467. maçını yapacak. Lacivert-beyazlı ekip, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda oynadığı 466 karşılaşmada 249 galibiyet aldı, 217 kez salondan mağlup ayrıldı.