Voleybol Magdalena Stysiak coştu! Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaptı

Magdalena Stysiak coştu! Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yaptı

29.11.2023 - 00:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda üçüncü maçında Polonya temsilcisi Grot Budowlani Lodz ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip rakibine set vermezken 3'te 3 yaptı. İşte detaylar...

Magdalena Stysiak coştu Fenerbahçe, Şampiyonlar Liginde 3te 3 yaptı

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Fenerbahçe Opet, Polonya temsilcisi Grot Budowlani Lodz ile kozlarını paylaştı. Rakibine set vermeyen sarı-lacivertliler 24-26, 18-25, 19-25 setler sonunda sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

STYSİAK COŞTU

Fenerbahçe'nin yıldız voleybolcusu Magdalena Stysiak, 14 sayıyla galibiyette büyük rol oynarken Eda Erdem 9 sayı ve Irina Fetisova ise 8 sayı ile mücadele etti.

Polonyalı oyuncu Magdalena Stysiak, gösterdiği başarılı performansla maçın MVP'si seçildi.

Magdalena Stysiak coştu Fenerbahçe, Şampiyonlar Liginde 3te 3 yaptı

3'TE 3

Bu sonuçla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde 3’te 3 yapan Fenerbahçe, gruptaki liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe C Grubu’ndaki 4. hafta maçında ise 6 Aralık Çarşamba günü SC Potsdam’ı konuk edecek.

MAÇTA YAŞANANLAR

Fenerbahçe, Lodz Sport Arena’da oynanan müsabakaya Eda Erdem Dündar, Arina Fedorovtseva, Ana Cristina De Souza, Irina Fetisova, Bojana Drca, Magdalena Stysiak altısı ve libero Gizem Örge ve Ada Germen ile maça başladı.

5 sayıya kadar geriye düştüğü ilk setin ikinci bölümünde farkı eriten ve skoru 19-19’da eşitleyen Fenerbahçe, Kaptan Eda’nın servis turunda 21-22 öne geçti ve Kaptan’ın bloğuyla da seti 24-26 kazandı.

Haberin Devamı

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette oyunun kontrolü ele alan ve 7-14 öne geçen sarı-lacivertliler, farkı korudu ve Meryem Boz ile Meliha Diken’in sayılarıyla da seti 18-25 üstün tamamladı.

İyi oyununu üçüncü sette de sürdüren Stefano Lavarini’nin öğrencileri, son bölümünde Aslı Kalaç ile farkı açtığı seti 19-25, maçı da 3-0 kazandı.

Yazarlar