İspanya La Liga Malaga - Villarreal: 1-1

Malaga - Villarreal: 1-1

10.01.2015 - 20:45 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'nın 18. hafta maçında Malaga ile Villarreal 1-1 berabere kaldı.

Malaga - Villarreal: 1-1

İspanya La Liga'nın 18. hafta maçında Malaga ile Villarreal karşı karşıya geldi. Üst sıralara yükselmek isteyen iki takımın mücadelesi 1-1 beraberlikle bitti.

Haberin Devamı

Malaga'nın golü Amrabat'tan

La Rosaleda'da oynanan mücadelede konuk Villarreal'in golü 45. dakikada Jonathan dos Santos'tan gelirken, ev sahibi Malaga'nın beraberlik golünü ise 60. dakikada Nordin Amrabat kaydetti.

Amrabat'ın bu sezon 4. golü

Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'ya giden Faslı futbolcu Nordin Amrabat, İspanya La Liga'da bu sezon 4. golünü atmış oldu.

Bu sonucun arından La Liga'da 7. Malaga 31 puana, 6. Villarreal de 32 puana yükseldi. La Liga'nın 19. haftasında Malaga deplasmanda Sevilla'ya konuk olacak, Villarreal ise sahasında Athletic Bilbao'yu ağırlayacak.

"Atmış olduğum 4. golü Sayın Abdurrahim Albayrak'a armağan etmek istiyorum!"

Nordin Amrabat, maç sonrasında Galatasaray İkinci Abdurrahim Albayrak'a bir mesaj gönderdi. Kişisel Twitter hesabından ligde attığı 4. golü Abdurrahim Albayrak'a hediye etmek istediğini yazan Amrabat, alınan beraberlikten memnun olmadığını da belirtti.

Haberin Devamı

Nordin Amrabat'ın Abdurrahim Albayrak'ın memleketi Rize'nin plaka kodu olan 53 numaralı formayı giydiği ve ikilinin arasının oldukça iyi olduğu biliniyor. TFF'nin geçen hafta duyurduğu yeni yabancı kararı sonrasında Amrabat'ın Albayrak'ı aradığı ve Galatasaray'a geri dönme isteğini bildirdiği de iddia edilmişti.

Malaga - Villarreal: 1-1