Yeni Malatyaspor Malatya'da ilginç olay! Sadık Çiftpınar çıldırdı, kadro dışı bırakıldı

Malatya'da ilginç olay! Sadık Çiftpınar çıldırdı, kadro dışı bırakıldı

19.03.2022 - 15:33 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de oynanan Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçında tribündeki Malatyalı taraftarlar Sadık Çiftpınar aleyhinde tezahürat yapınca, tecrübeli futbolcu sahayı terk etmeye kalkıştı. Maçtan sonra Yeni Malatyaspor, Sadık'ın süresi olarak kadro dışı bırakıldığını duyurdu. İşte ilginç olayın detayları...

Malatyada ilginç olay Sadık Çiftpınar çıldırdı, kadro dışı bırakıldı

Süper Lig'de Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Mücadeleye Malatya ekibinin tecrübeli futbolcusu Sadık Çiftpınar'ın yaşadığı olay damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Ligin en alt sırasında yer alan Yeni Malatyaspor puan hedefiyle sahaya çıksa da ikinci yarıda yediği peş peşe goller sonrası moraller düştü.

MAÇTA 3 DİREK

Mücadelenin ilk yarısında Kasımpaşa'nın 2, Yeni Malatyaspor ise bir topu direkten döndü. Öte yandan Kasımpaşa'nın bir golü ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.

3 DAKİKADA 2 GOL
Kasımpaşa zorlu mücadelenin 71. dakikada Muleka ile öne geçerken bu golden yanlızca 3 dakika sonra Ahmet ile aradaki farkı 2'ye çıkardı ve rahatladı.

SADIK PROTESTO EDİLDİ, ÇIKMAK İSTEDİ

Bu golün ardından büyük Yeni Malatyasporlu futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Bu esnada Yeni Malatyasporlu taraftarları, Sadık Çiftpınar'ı sert şekilde protesto etmeye başladı. Top her Sadık Çiftpınar'a geldiğinde taraftarlar ıslıklamaya başladı. Bunun üzerine ise Sadık kulübeye yönelerek çıkmak istedi. 

Haberin Devamı

Malatyada ilginç olay Sadık Çiftpınar çıldırdı, kadro dışı bırakıldı

ZOR DURDURDULAR

Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir ve takım arkadaşlarının yanı sıra, başta Umut Bozok olmak üzere tüm Kasımpaşalı oyuncular Sadık’ın sahadan çıkmasına engel oldu.

Malatyada ilginç olay Sadık Çiftpınar çıldırdı, kadro dışı bırakıldı

SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Tepkiler şiddetini devam ettirirken Sadık kenara değişiklik işareti yaptı. İkna edilen Sadık değişiklik hazırlanana kadar sahada kaldı. 79. dakikada kenara gelen Sadık Çiftpınar direkt olarak soyunma odasına yöneldi. 

79. dakikada Sadık Çiftpınar, taraftarların protestosu eşliğinde oyundan alındı yerine Gameli Awuku girdi.

Malatyada ilginç olay Sadık Çiftpınar çıldırdı, kadro dışı bırakıldı

SADIK'IN GÖRÜNTÜSÜ ŞOK ETTİ

Maçtan sonra Yeni Malatyaspor tribünlerinden çekilen görüntülerde Sadık Çiftpınar'ın yaptığı taraftarlara doğru yaptığı hareket şok etkisi yarattı. 

Malatyada ilginç olay Sadık Çiftpınar çıldırdı, kadro dışı bırakıldı

RESMEN KADRO DIŞI BIRAKILDI

Resmi sitesinden bir açıklama yayınlayan Yeni Malatyaspor, Sadık Çiftpınar kadro dışı bırakıldı. Malatya ekibinden yapılan açıklama şöyle;

'Profesyonel Futbolcumuz Sadık Çiftpınar, bugün oynanan Kasımpaşa SK müsabakasındaki disiplinsiz davranışı sebebiyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'