Anadolu Kulüpleri Malouda sağlık kontrolünden geçti!

Malouda sağlık kontrolünden geçti!

17.07.2013 - 11:32 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı ve Trabzon’a getirdiği Chelsea’li 33 yaşındaki futbolcu Florent Malouda, sağlık kontrolünden geçti.

Malouda sağlık kontrolünden geçti

Dün akşam Fransa'dan özel uçakla Trabzon’a getirilen ve havalimanında bordo-mavili taraftarlarca karşılanan Malouda, ardından da Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşmüştü. Tecrübeli futbolcu, bu sabah da sağlık kontrolünden geçirildi. Fransız futbolcu, Özel Yıldızlı Güven Hastanesi’nde bazı testlere tabi tutuldu. Bonservisi elinde olan Malouda ile bugün sözleşme imzalanması bekleniyor.

Haberin Devamı

FORVET İÇİN 2 İSİMLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Florent Malouda’yı Trabzon’a getirerek transferdeki sessizliğini bozan Trabzonspor, golcü arayışlarını da sürdürüyor. Bordo-mavili yönetim, daha öncesi Borussia Dortmund'ta forma giyen, geçtiğimiz sezon ise Çin'in Guangzhou takımına transfer olan Paraguaylı golcü Lucas Barrios'u renklerine bağlamak için harekete geçti. Tecrübeli futbolcuya teklif yapan Trabzonspor yönetiminin, deneyimli golcü takıma katmak uğraştığı bildirildi.

Bordo-mavili yönetimin bu futbolcunun transferinde sonuç alamaması halinde ise forvet için alternatifinin Hollanda pasaportuna sahip Fildişi Sahilli futbolcu Salomon Kalou olduğu öğrenildi. Feyenoord'da Dirk Kuyt ile birlikte forvette yer alan Kalou, daha sonra Chelsea'ye transfer olmuştu. 2012 yılına kadar bu takımda forma giyen golcü futbolcu, bedelsiz olarak Fransa'nın Lille takımına transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Trabzonspor yönetiminin yerli golcü alternatifleri arasında da Gaziantepspor’dan Cenk Tosun’un bulunuyor.