İngiltere Premier Lig Manchester City'de Arda Güler pişmanlığı! Pep Guardiola: Bu çocuk durdurulamaz

Manchester City'de Arda Güler pişmanlığı! Pep Guardiola: Bu çocuk durdurulamaz

23.05.2024 - 19:20 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de gösterdiği performansla parmak ısırtan Arda Güler'le ilgili Manchester City'de büyük bir pişmanlık oluştuğu öğrenildi. Pep Guardiola'nın Arda Güler ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Manchester Cityde Arda Güler pişmanlığı Pep Guardiola: Bu çocuk durdurulamaz

Fenerbahçe'den rekor bedelle sezon başında Real Madrid'e giden Arda Güler son dönemde gösterdiği başarılı performansla taraftarın sevgilisi haline geldi. Barcelona, Inter ve Paris Saint Germain'in kadrosuna katmak istediği ancak Real Madrid'e giden Arda Güler'le ilgili Manchester City'de büyük bir pişmanlık oluştuğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre; Manchester City, Real Madrid'e transfer olmadan önce Arda Güler'e teklif yapmadığı için pişman oldu.

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola ve ekibinin, 19 yaşındaki on numaranın performansından çok etkilendiği aktarıldı. Pep Guardiola'nın Arda Güler'e dair şu sözleri kullandığı ifade edildi:

"Real Madrid onu sık sık oynatırsa bu çocuk durdurulamaz, çok iyi."

Arda Güler bu sezon Real Madrid'de 12 müsabakada forma şansı buldu. 19 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 6 gol atma başarısı gösterdi.

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. 19 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.