İngiltere Premier Lig Manchester City'de bir devrin sonu! Guardiola ayrılıyor

Manchester City'de bir devrin sonu! Guardiola ayrılıyor

27.05.2024 - 12:43 | Son Güncellenme:

Manchester City ile tarihi başarılara imza atan İspanyol teknik adam Pep Guardiola gelecek sezon İngiliz ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Manchester Cityde bir devrin sonu Guardiola ayrılıyor

Manchester City tarihine adını altın harflerle yazan İspanyol teknik adam Pep Guardiola, gelecek sezon sonu İngiliz devinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Daily Mail'de yer alan habere göre Pep Guardiola'nın önümüzdeki yaz Manchester City'den ayrılması bekleniyor. Haberde Manchetser City ile sözleşmesinin bitimine 12 ay kalan Guardiola'nın sözleşme yenileme teklifini geri çevirdiği ve kesin olarak takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtildi.

Daily Mail'de yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:

City, 52 yaşındaki teknik adamdan henüz resmi bir açıklama gelmediğini vurgulasa da, sektörden ve City'den birçok kaynak son aylarda Guardiola'nın ayrılma ihtimalini açıkça tartıştı.

City'nin halef planlaması başlayacak ve Girona'dan Michel, La Liga'da gösterdiği performansın ardından potansiyel bir aday olarak konuşuluyor.

Julian Nagelsmann'ın Almanya'yla 2026'ya kadar sözleşmesi var ve Xabi Alonso da çok düşünülüyor, Guardiola ise Roberto De Zerbi'ye hayranlık duyuyor.

Haberin Devamı

Guardiola gelecek sezon geri döneceğini doğruladı ancak yazın hangi yıldızların çıkış kapısına yöneleceğinden emin olmadığını itiraf etti.

Ederson Al-Ittihad'ın hedefinde yer alırken, Cumartesi günü FA Cup finalinde Manchester United'a mağlup olan Kevin De Bruyne de Suudi Arabistan kulüplerinin ilgi odağında.

Bernardo Silva'nın 50 milyon sterlinlik serbest kalma maddesi var. Lucas Paqueta için bir hamle, FA suçlamasının ardından iptal edildi.

City ayrıca Newcastle United'daki Bruno Guimaraes'in durumunu da izliyor.