İngiltere Premier Lig Manchester City'de Guardiola'dan büyük jest!

Manchester City'de Guardiola'dan büyük jest!

07.08.2022 - 20:26 | Son Güncellenme:

İngiliz devi Manchester City’nin ana sponsorlarından olan QNet’in en önemli iş ortaklarından olan J.R. Mayer, işbirliklerinin nasıl başladığını ilk kez anlattı. QI Group Uluslararası Operasyonlar Direktörü sıfatıyla global işbirliklerinde önemli bir rol üstlenen J.R. Mayer, “Premier Lig’de 7-8 takımla görüştük. Son olarak Manchester City geldi. Tutumlarındar çok etkilendik ve sponsor olduk” dedi.

Manchester Cityde Guardioladan büyük jest

Dünya devi Manchester City’nin doğrudan satış ana sponsoru olan ve formanın sırt bölümünde konumlandırılan QNet’in en önemli isimlerinden J.R.Mayer geçtiğimiz günlerde birtakım yeni sponsorluklar için İstanbul’u ziyaret etti. Ziyareti esnasında Spor sponsorluklarıyla ilgili açıklamalar da yapan Mayer, İngiliz Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile yola çıkış hikayeleri ve kulübün menajeri Pep Guardiola’nın yaptığı jesti anlattı.

Haberin Devamı

QNET’in tek distribütörü olduğu İsviçreli saat markası Bernhard H. Mayer®️’in beşinci kuşak temsilcisi de olan J.R. Mayer, Manchester City için özel olarak tasarladıkları saat ile ilgili bilgi verirken, Türkiye’nin lüks saat pazarı hakkında da açıklamalarda bulundu.

J.R.Mayer’in açıklamalarının önemli bölümleri şu şekilde: “Biz Asya ve Uzakdoğuda çok popüler bir firma olduğumuz için popüler olan futbola yatırım yapma kararı verdik. Bu nedenle dünyanın en gözde ligi Premier Lig takımlarıyla görüştük. Hemen hemen 7-8 takım bize onlara neden sponsor olmamızı anlatan sunumlar yaptılar. En son M. City takımı geldi. Ayakları yere basan, çok mütevazı bir sunum yaptılar. Biz tutumlarından çok etkilendik. Ve sponsor olduk.”

Haberin Devamı

‘City’ye özel Cimier’

“Sponsorluğumuz 8 yıldır devam ediyor. Bernard H. Mayer olarak Manchester City’e Cimier adı altında sadece QNET’e özel saat üretmekten dolayı çok memnunuz. Saatlerimizi faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde satışa sunuyoruz. Çok büyük ilgi ile karşılanıyor. Hatta Guardialo bir saatimizi kendisi beğenerek taktı. Bu da medyada büyük ilgi gördü. Biz herhangi bir şey dememiştik ama kendi isteğiyle takması bizi çok mutlu etti. O saat modelimiz çok popüler oldu.”

Yazarlar