İngiltere Premier Lig Manchester City'den Haaland bombası! Agüero'nun ayrılığı sonrası...

Manchester City'den Haaland bombası! Agüero'nun ayrılığı sonrası...

30.03.2021 - 10:52 | Son Güncellenme:

Manchester City'de son dakika transer gelişmesi... 10 yıllık Manchester City macerasını sezon sonu noktalayacak olan Agüero'nun yerine Haaland'ın takıma katılması planlanıyor.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk için adeta gün sayan Manchester City, gelecek sezonun kadro planlaması için şimdiden harekete geçti.

Haberin Devamı

2011 yılının yaz aylarında Atletico Madrid'den Manchester City'e imza atan ve 10 yıldır kariyerini Premier Lig'de sürdüren Agüero'nun ayrılık kararının ardından Pep Guardiola'nın yeni hedefi belli oldu.

İngiltere'de yer alan habere göre Borussia Dortmund ile sözleşmesi bulunan Haaland'ın serbest kalma bedelini sezon sonunda ödemeye hazrırlanan City, Norveçli futbolcuya da yüklü bir sözleşme önerisinde bulunacak.

Premier Lig'de Manchester United ve Chelsea, İspanya'dan da Real Madrid'in yakından ilgilendiği futbolcu için kesenin ağzının açılması talebinde bulunan Guardiola, genç yıldızı yeni sezonda takımda görmek istiyor.

Sergio Agüero'nun sözleşme yenilememe kararının ardından açıklamalarda bulunan kulübün yöneticisi Khaldoon Al Mubarak, Agüero için iyi dileklerini iletirken sezon sonunda Haaland için tüm imkanların seferber edilebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 31 karşılaşmada 33 gol atıp 8 de asist yapan 20 yaşındaki Haaland'ın güncel piyasa değeri 110 milyon euro olarak kayıtlara geçti.

Yazarlar