İngiltere Premier Lig Manchester City'den İlkay Gündoğan hamlesi! Yerine gelecek isim belli oldu

Manchester City'den İlkay Gündoğan hamlesi! Yerine gelecek isim belli oldu

06.04.2023 - 18:43 | Son Güncellenme:

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İlkay Gündoğan hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Premier Lig devinin İlkay Gündoğan'ın alternatifini belirlediği ortaya çıktı.

Manchester Cityden İlkay Gündoğan hamlesi Yerine gelecek isim belli oldu

Barcelona'nın transfer listesinde ilk sıralarda yer alan İlkay Gündoğan için Manchester City'den sürpriz bir hamle geldi. Premier Lig devinin tecrübeli orta sahanın alternatifini bulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Manchester City'deki geleceği belirsizliğini koruyan İlkay Gündoğan'ın yerine düşünülen isim netlik kazandı. İşte ayrıntılar...

BARCELONA KANCASI

İsmi farklı takımlarla anılan orta sahanın takımda kalma ihtimali de bulunurken La Liga'dan Katalan devi Barcelona İlkay Gündoğan'a yüksek ilgi gösteriyor.

Borussia Dortmund'dan Manchester City'e 27 milyon euro karşılığında transfer olan İlkay Gündoğan o günden bu yana takımın en değerli isimlerinden biri oldu.

Manchester Cityden İlkay Gündoğan hamlesi Yerine gelecek isim belli oldu

Takıma transfer olmasından bu yana Manchester City ile önemli başarılara imza atan İlkay Gündoğan, Guardiola'nın gözde isimlerinden olurken takımdaki kaptanlardan biri dahi olmuştu.

Özellikle geçen sezonun son maçında sonradan oyuna girip attığı iki golle maçın 2-0'den dönmesinde büyük etkisi olmuş ve Manchester City'e şampiyonluğu getirmişti.

Haberin Devamı

Manchester Cityden İlkay Gündoğan hamlesi Yerine gelecek isim belli oldu

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Fransız basınından Foot01'in haberine göre Haziran ayında Manchester City'den ayrılması yüksek ihtimal olan yıldız oyuncuyla Barcelona ilgileniyor. Oyuncusunun ayrılma ihtimaline karşın Guardiola orta sahaya farklı isimler bakarken Juventus'un Fransız orta sahası Adrien Rabiot'u gözüne kestirdi.

Bu sezon 34 maçta 9 atıp 4 asist yapan Rabiot yüksek performansıyla İspanyol menajerin ilgisini çekti. Özellikle sözleşmesinin sezon sonu bitecek olup İlkay Gündoğan'dan dört yaşa daha genç olması Rabiot transferini daha çekici hale getiren etkenler. Fransız yıldız daha önce PSG'de de forma giymişti.

Bu sezon 38 maçta 5 gol atıp 4 asistlik performans sergileyen İlkay Gündoğan'ın sezon sonu nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Yazarlar