İngiltere Premier Lig Manchester United'da Altay Bayındır'a büyük şok! Karar verildi

Manchester United'da Altay Bayındır'a büyük şok! Karar verildi

07.05.2024 - 15:29 | Son Güncellenme:

Manchester United'da Andre Onana'nın kötü performansı sonrası gözlerin çevrildiği Altay Bayındır'a kötü haber geldi.

Manchester Unitedda Altay Bayındıra büyük şok Karar verildi

Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a bu sezon başında transfer olan Altay Bayındır için ilk sezonunda işler istediği gibi gitmedi. Kırmızı-beyazlılarda sadece bir federasyon kupası maçında forma giyen 26 yaşındaki kalecinin kulübüyle 2027'ye dek geçerli sözleşmesi bulunmasına rağmen geleceği merak konusu oldu.

Haberin Devamı

ALTAY BAYINDIR'A BÜYÜK ŞOK

İngiliz ekibinde son dönemde gerçekleşen girişimler bu merakı iyice artırdı. Takımın birinci kalecisi Andre Onana'nın düşük performansına karşın kendisine sürekli görev verilmeye devam edilen bir sezon geride kalmaya hazırlanırken, acaba yeni sezonda birinci kalecilik Altay'a verilebilir mi düşüncelerini şüpheye düşüren gelişmeler yaşanıyor.

Manchester Unitedda Altay Bayındıra büyük şok Karar verildi

YENİ KALECİ TRANSFERİ

Portekiz basınına bakılırsa Manchester United kulübü yeni bir kaleci transferi yapmaya hazırlanıyor. Bu bağlamda kulübün scoutlarının son olarak Porto-Chaves maçında kulübüyle 2027'ye kadar kontratı bulunan Porto kalecisi Diogo Costa'yı izledikleri ortaya çıktı. 3-0 biten mücadelede kalesini gole kapayan 24 yaşındaki file bekçisi mercek altına alındı.

Haberin Devamı

Manchester United'ın yeni kaleci arayışları çerçevesinde daha önce de Lazio'nun kalecisi Ivan Provedel'i transfer etmek istediği belirtilmişti. Onana'nın kötü performansına karşın kaleye layık görülmeyen Altay Bayındır'ın durumu, bu son gelişmelerle iyice karmaşık bir hal aldı.