İngiltere Premier Lig Manchester United'da gündem Wout Weghorst! Erik ten Hag'dan çarpıcı yorum

Manchester United'da gündem Wout Weghorst! Erik ten Hag'dan çarpıcı yorum

02.03.2023 - 18:39 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın West Ham United'ı 3-1 mağlup ettiği FA Cup maçında Wout Weghorst gösterdiği performansla gündem oldu. Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Erik ten Hag, Hollandalı forvetin performansı hakkında yorumlarda bulundu.

Manchester Unitedda gündem Wout Weghorst Erik ten Hagdan çarpıcı yorum

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst gösterdiği performansın ardından Manchester United'ın radarına girmişti. Hollandalı futbolcu ara transfer ve tescil döneminde Premier Lig devine kiralandı. Wout Weghorst son olarak Manchester United'ın West Ham United'ı elediği FA Cup müsabakasında forma şansı buldu.

Haberin Devamı

Hollandalı oyuncu gösterdiği performansın ardından İngiltere'de gündem oldu. Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Wout Weghorst'un performansı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Manchester Unitedda gündem Wout Weghorst Erik ten Hagdan çarpıcı yorum

BEŞİKTAŞ'A 3 MİLYON EURO KAZANDIRDI

Beşiktaş'ın sezon başında Burnley'den kiraladığı Wout Weghorst'un kiralık anlaşmasını Championship ekibi devre arasında feshetti. Burnley bu sözleşme feshi için Beşiktaş'a 3 milyon euro bedel ödedi.

KARİYERİNDE İLK KUPASINI KAZANDI

Manchester United'ın Hollandalı forveti yapılan eleştirilere rağmen gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazandı. İngiltere'deki Carabao Cup Finali'nde Newcastle United'ı 2-0 ile geçen Manchester United şampiyonluğa ulaştı. Wout Weghorst da kariyeri boyunca ilk kez bir kupa sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Manchester Unitedda gündem Wout Weghorst Erik ten Hagdan çarpıcı yorum

Hollandalı santrfor, Carabao Cup'taki şampiyonluğun ardından şu açıklamayı yaptı: "Harika hisler yaşıyorum. Tabii ki ben çok uzun zamandır burada değilim ama kulüp bu kupayı kazanamayalı uzun zaman olmuştu. Kupayı hak ettiği yere getirmek güzel. Burası çok ama çok büyük bir kulüp. Hollanda'da 2 kez kupa finali oynamıştım ama ikisini de kaybetmiştim. Ancak pes etmeyip sıkı çalışmak her zaman size bir şeyler kazandırıyor. Maçtan sonra duygusal anlar yaşadım. Bu, benim çocukluk hayallerimden biriydi."

ERIK TEN HAG'DAN WEGHORST YORUMU

Manchester United'ın West Ham United'ı 3-1 yendiği maçta gösterdiği performansla takdir toplayan isim Wout Weghorst oldu. Erik ten Hag maçın ardından Hollandalı futbolcunun performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Manchester Unitedda gündem Wout Weghorst Erik ten Hagdan çarpıcı yorum

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag açıklamasında, "Wout Weghorst sahadaki en iyilerden biriydi. Wout Weghorst ve Harry Maguire, ilk golde rakibi kendi kalesine gol atmaya zorladılar. Garnacho'nun golünde de Wout Weghorst baskı yapıyordu. Üçüncü golde de Wout Weghorst rakibine baskı kurdu ve hata yapmaya zorladı. Bu durum Fred'e gol atma fırsatı verdi. Weghorst kendini nasıl doğru konumlandıracağını biliyor. Topa sahip olsun ya da olmasın, takım için gerçekten iyi bir iş çıkarıyor" dedi.

Haberin Devamı

Wout Weghorst'un performansının ilerleyen dönemde daha iyi olacağını belirten Erik ten Hag, "Birçok oyuncu ile aynı şeyi yaşadım. Örneğin, sezon başında Rashford da gol sorunu yaşıyordu ama tecrübelerime göre goller, oyuncu iyileştiğinde gelecek. Şimdi Weghorst, Manchester United için çok maç oynuyor. Ancak transferinin üzerinden çok zaman geçmedi. İlk golünü attığında gerisi gelecektir" açıklamasını yaptı.

Manchester Unitedda gündem Wout Weghorst Erik ten Hagdan çarpıcı yorum

30 yaşındaki santrfor bu sezon Manchester United'da 13 maçta forma şansı buldu. Hollandalı futbolcu bu müsabakalarda 1 gol ve 3 asist üretti. 30 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Yazarlar