Galatasaray Manchester United'dan Galatasaray'a müjdeli haber! İşte Ndombele'nin yerine gelecek yıldız

Manchester United'dan Galatasaray'a müjdeli haber! İşte Ndombele'nin yerine gelecek yıldız

18.05.2024 - 10:46 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Tanguy Ndombele'nin yerine gelecek ismi berlirledi. Transfer için harekete geçen sarı-kırmızılı ekibe Manchester United'dan büyük bir müjde geldi.

Manchester Uniteddan Galatasaraya müjdeli haber İşte Ndombelenin yerine gelecek yıldız

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılarda merkez orta saha pozisyonuna yapılması muhtemel takviye için yıldız futbolcunun yeniden radara girdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

OLIVEIRA VE NDOMBELE'DEN VERİM ALINAMADI

Sergio Oliveira ve Tanguy Ndombele'den bu sezon istenen verimi alamayan Galatasaray'ın, orta saha pozisyonuna çalışkan bir ismi dahil etmeyi planladığı kaydedildi.

AMRABAT BOMBASI!

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, sezon başında da uzunca süre transfer etmek istediği Sofyan Amrabat'ı gündemine yeniden aldı. Aslan, bu transfer için girişimlere başladı.

UNITED'DAN MÜJDELİ HABER

Manchester United'ın Fiorentina'dan kiraladığı Sofyan Amrabat'ın sözleşmesindeki satın alma opsiyonu maddesini kullanmama kararı aldığı belirtildi. Aslan'ın, Faslı orta saha oyuncusunun menajeriyle temas kurduğu öğrenildi.

OLUMLU DÖNÜŞ YAPTI

Galatasaray'ın Amrabat'tan olumlu geri dönüş aldığı aktarıldı. Sofyan Amrabat'ın transfer teklifine olumlu bakmasının ardından Fiorentina ile pazarlıklara başlamak için geri sayıma geçtiği belirtildi.