Galatasaray Manchester United'ın Galatasaray maçı kadrosu belli oldu! 7 eksik birden

Manchester United'ın Galatasaray maçı kadrosu belli oldu! 7 eksik birden

27.11.2023 - 20:29 | Son Güncellenme:

Çarşamba günü Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak olan Manchester United'ın mücadele öncesi kadrosu belli oldu. İngiliz devi İstanbul deplasmanına birçok yıldızından mahrum gelecek. İşte detaylar...

Manchester Unitedın Galatasaray maçı kadrosu belli oldu 7 eksik birden

Galatasaray gruptan çıkma iddiasını devam ettirdiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü Manchester United'ı konuk edecek. Dev mücadele öncesinde Manchester United'ın kadrosunda yer alamayacak oyuncular belli oldu.

Haberin Devamı

7 EKSİK BİRDEN

Bu sezon eleştirilerin odağında yer alan Manchester United, İstanbul deplasmanında Galatasaray karşısında 7 yıldızı olmadan çıkacak.

Devler Ligi'nde son oynadıkları ve 4-3 kaybettikleri Kopenhag maçının 42. dakikasında kırmızı kart gören Marcus Rashford, mücadelede forma giyemeyecek.

Manchester Unitedın Galatasaray maçı kadrosu belli oldu 7 eksik birden

SAKATLIĞI BULUNAN FUTBOLCULAR

Rashford'un yanı sıra Kırmızı Şeytanlar'da birçok sakatlık da bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Mason Mount ile birlikte Manchester United'da sakatlıkları bulunan Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro maçta forma giyemeyecek.

Manchester Unitedın Galatasaray maçı kadrosu belli oldu 7 eksik birden

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Devler Ligi'nin geçtiğimiz maçlarında Galatasaray'ın Münih'e 2-1 mağlup olması ve Kopenhag'ın da gol düellosu şeklinde geçen maçta Manchester United'ı devirmesi gruptaki ikincilik ihtimallerini karıştırdı.

Haberin Devamı

12 puanlı Münih iki maç kala gruptan çıkmayı garantiledi. Kopenhag ile Galatasaray 4'er puanda. United ise 3 puanla son sırada. Aslan gruptaki son iki maçında United'ı evinde, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi durumunda diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura yükselecek.

Temsilcimiz Galatasaray, kalan iki maçında Manchester United ile İstanbul’da, Kopenhag ile de deplasmanda karşılaşacak. 29 Kasım’daki ilk mücadelede sarı-kırmızılıların alacağı bir galibiyet, İngiliz ekibinin saf dışı kalmasına yol açacak ve Cim-Bom, Avrupa’da devam etmeyi garantileyecek.

Ancak Kopenhag’ın sonuçları da Cim-Bom için büyük önem taşıyacak. Bundan sonraki ilk maçında Bayern Münih deplasmanına çıkacak olan Kopenhag’ın bu karşılaşma dışında, Galatasaray ile 12 Aralık’taki iç saha maçı da final mücadelesi gibi olabilir. Sarı-kırmızılılar, ManU’yu mağlup ederse, Almanya’dan boş dönme ihtimali yüksek rakibinden alacağı bir puan bile Şampiyonlar Ligi’nde devam etmesi için yeterli olacak.

Gruptaki puan durumu şu şekilde;

1- Bayern Münih -> 12 Puan

2- Kopenhag -> 4 Puan

3- Galatasaray -> 4 Puan

4- Manchester United -> 3 Puan

KALAN MAÇLAR

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kalan maçları ve tarihleri şu şekilde:

Haberin Devamı

29 Kasım Çarşamba - 20.45

Galatasaray - Manchester United (RAMS Park)

12 Aralık Salı - 23.00

Kopenhag - Galatasaray (Parken)