İngiltere Premier Lig Manchester United'ta Ronaldo depremi! Ayrılık tarihi kesinleşti

Manchester United'ta Ronaldo depremi! Ayrılık tarihi kesinleşti

04.10.2022 - 11:50 | Son Güncellenme:

Manchester United Menajeri Erik ten Hag tarafından yedek kulübesine mahkum bırakılan Cristiano Ronaldo, Manchester United'a veda hazırlığında. İngiltere'den The Telegraph, dünyaca ünlü yıldız için ayrılık tarihini açıkladı.

Manchester Unitedta Ronaldo depremi Ayrılık tarihi kesinleşti

Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olarak kabul edilen Cristiano Ronaldo kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor. Sezon başında United'ın menajerliğine getirilen Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag ile anlaşamayan ve yedek kulübesine mahkum edilen Cristiano Ronaldo, yaz transfer döneminde Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteği sebebiyle Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Hilal'den gelen transfer teklifini reddetmitşi.

Haberin Devamı

Al-Hilal'i reddeden ve Şampiyonlar Ligi'nden transfer teklifi alamayan Cristiano Ronaldo'nun yıldızı Erik ten Hag ile barışmadı. Cristiano Ronaldo, Manchester United formasıyla bu sezon sadece 80 dakika süre alarak kariyerinin en kötü istatistiklerine imza attı.

"KARİYERİNE SAYGI DUYUYORUM"

Son olarak Manchester City deplasmanında 6-3'lük ağır bir yenilgi alan Manchester United'ta menajeri Erik ten Hag, Ronaldo'yu derbi mücadelesinde sahaya sürmedi ve büyük tepki topladı. Ronaldo ise yedek kulübesinde büyük hayal kırıklığına uğradı. Manchester United Menajeri Erik ten Hag, ağır yenilgi sonrası Cristiano Ronaldo ile gelen bir soru üzerine "O anda skor olarak çok gerideydik. Onun kariyerine saygı duyduğum için oyuna almadım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Manchester Unitedta Ronaldo depremi Ayrılık tarihi kesinleşti

ROY KEANE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İlk yarı sonunda canlı yayında konuşan Roy Keane skorla ilgili olarak "Neredeyse izlediğime inanamıyorum! Manchester United'ın ne kadar kötü olduğuna inanamıyorum" dedi.

İngiliz ekibinin efsanesi Ronaldo ile ilgili olarak ise "United, Cristiano Ronaldo'ya saygısızlık yapıyor. Bence transfer penceresi kapanmadan önce gitmesine izin verilmeliydi. Hag seçeneklere ihtiyacın olduğunu söylüyor ama Ronaldo'yu yedek kulübesinde oturtuyorsun " ifadelerini kullandı.

"YEDEK OTURMASI ÇOK SAÇMA"

Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardan biri, transfer seçenekleri vardı, seçeneklerinin olmadığı fikri saçmalık. Seçenekleri vardı. Bence onun gibi bir oyuncu için, Manchester United'ın onu yedekte tutması çok saçma."

Manchester Unitedta Ronaldo depremi Ayrılık tarihi kesinleşti

"İŞLER DAHA DA ÇİRKİNLEŞECEK"

Bugün iki gol atan Martial'ı sonradan oyuna soktu ama büyük resme baktığımızda Ronaldo oynamayacak. Bir veya iki Avrupa maçında oynadı, sezon ilerledikçe işler daha da çirkinleşecek"

'242 MİLYONLUK TEKLİFİ REDDETİ' İDDİASI

Suudi Arabistan'ın Al Hilal Kulübünün 37 yaşındaki Ronaldo'ya iki yıllığına toplamda 242 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunu aktaran CNN Portekiz televizyonu ünlü futbolcunun bu teklifi reddettiğini iddia etmişti.

YOL AYRIMI! TARİH VERDİLER

Erik ten Hag'ın Ronaldo kararı İngiliz basınında da geniş yer bulurken The Telegraph gazetesi Cristiano Ronaldo ile ilgili flaş bir iddiayı gündeme taşıdı. İngiltere'nin en saygın sitelerinden Telegraph, Manchester United ve Ronaldo'nun yol ayrımında olduğunu iddia etti. 

Haberin Devamı

Manchester Unitedta Ronaldo depremi Ayrılık tarihi kesinleşti

The Telegraph'ta yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Ten Hag ve kulüp yetkilileri Ronaldo'nun sezon ortasında gönderilmesi konusunda uzlaşma sağlamaya istekli. Ronaldo, Old Trafford'dan ayrılma şansı reddedildiğinden bu yana Premier Lig'de sadece 80 dakika oynadı."

"STATÜSÜNÜ DEVAM ETTİRMEK İSTEDİ"

"İlk 11'de başladığı tek maç ise Brentford deplasmanındaki 4-0'lık yenilgiyle sonuçlandı. Ronaldo, Manchester City'ye karşı takımın yaşadıkları karşısında hayal kırıklığına uğradı. Bir Şampiyonlar Ligi kulübüne transfer olma ve turnuvaların en golcü oyuncusu olarak statüsünü daha da pekiştirme konusundaki kararlılığı, Ronaldo'nun birçok fazla maaş öneren kulübü reddetmesine yol açtı. "

ŞAMPİYONLAR LİGİ SEBEBİYLE YÜKSEK MAAŞLARI REDDETTİ

"Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'den bir teklif geldi ancak Ronaldo Avrupa'da kalmaya hevesli ve efsanevi 7 numara artık bu teklifleri dinlemeye istekli. Ten Hag, süperstar golcüyü yaz transfer dönemi boyunca kulüpte tutmak istediğinde kararlıydı. Pazar günkü ağır yenilgi ve Ten Hag'ın Ronaldo konusunda maruz kaldığı eleştiriler sonrası dünyaca ünlü yıldız Everton'a karşı ilk 11'de yer alabilir. "

Haberin Devamı

Manchester Unitedta Ronaldo depremi Ayrılık tarihi kesinleşti

OCAK'TA BONSERVİS BEKLENTİSİ

"Ronaldo'nun Manchester United ile olan mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Bu durumda United'ın Ronaldo'dan Ocak ayında az da olsa bonservis bedeli kazanma şansı var. Yaz aylarında onu bedavaya göndermek istemiyorlar." 

Yazarlar