Galatasaray Mancini, Zaniolo'yu İtalya Milli Takımı'na çağırmama nedenini açıkladı

Mancini, Zaniolo'yu İtalya Milli Takımı'na çağırmama nedenini açıkladı

20.03.2023 - 16:41 | Son Güncellenme:

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Avrupa Şampiyonası Elemeleri öncesi basın toplantısı düzenledi. Mancini, Galatasaray forması giyen Nicolo Zaniolo'yu neden milli takıma çağırmadığını açıkladı.

Mancini, Zanioloyu İtalya Milli Takımına çağırmama nedenini açıkladı

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon Euro bedelle transfer ettiği Nicolo Zaniolo, İtalya'da da büyük ses getirmişti. İtalyan basını, Roberto Mancini'nin Zaniolo'ya Galatasaray'a gitmesi yönünde tavsiyeler verdiğini iddia etmişti. Zaniolo'nun İtalya Milli Takımı'na yeniden davet edilmesi bekleniyordu fakat Mancini, Galatasaraylı yıldızı aday kadroya dahil etmedi.

Haberin Devamı

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, Nicolo Zaniolo'yu milli takıma davet etmeme nedenini açıkladı. Zaniolo ile ilgili gelen soruya yanıt veren Mancini, "Gol atan çok fazla İtalyan yok. Zaniolo henüz yeni transfer oldu. Galatasaray'da yeni yeni forma giymeye başladı ve henüz hazır değil. Galatasaray'da başarılı olması durumunda harika niteliklere sahip olduğunu ve milli takımın ona ihtiyaç duyduğunu anlamasını umuyoruz." dedi.

İtalya, EURO 2024 Elemeleri C Grubu'nda İngiltere, Malta, Kuzey Makedonya ve Ukrayna ile aynı grupta yer alıyor. İtalya Milli Takımı 23 Mart'ta İngiltere ile karşılaşacak. Gök Mavililer 26 Mart tarihinde ise Malta'nın konuğu olacak.