Skorer Manisaspor'da Simpson ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

Manisaspor'da Simpson ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

24.02.2011 - 14:14 | Son Güncellenme:

.

Manisasporda Simpson ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Manisaspor, geçen sezon Almanya’nın FC Kaiserslautern’den transfer ettiği orta alan oyuncusu Kanadalı Joshua Simpson ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı Manisaspor Store’daki imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Kenan Yaralı, Simpson’un takıma sağladığı faydanın yanında kişiliği ile de örnek bir futbolcu olduğunu söyledi.

Yaralı, "Simpson gibi başarılı futbolcuları her zaman bünyemizde tutmak istiyoruz. Kulüp olarak da hiçbir futbolcunun önünü kapatmayı düşünmüyoruz.

Manisaspor üst sıralarda yer arayan bir takım, düşme tehlikesi yaşamadığımız takdirde, bir futbolcunun yerine başka genç bir isim bulduğumuzda her zaman futbolcularımızın, kulübün menfaatleri çerçevesinde diğer takımlara transferlerini gerçekleştirebiliriz" dedi.

Kanada Milli Takımının da oyuncusu olan Simpson ise Manisaspor’u ve Manisa’yı çok sevdiğini, İzmir’e yakın bir kent olması nedeniyle ailece hiçbir sıkıntı çekmediklerini, kendilerini Türk gibi gördüklerini dile getirdi.

Simpson "Manisaspor’da kalmaktan çok memnunum. Ailem de yanımda, hepimiz Manisa’yı çok seviyoruz. Bundan sonra yine Manisaspor’un başarısı için çalışacağım" dedi.

Genel Menajer Öner Karalar ise birçok takımdan teklif alan futbolcun Manisaspor’u seçmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yazarlar