Şampiyonlar Ligi Manuel Neuer'den Icardi yorumu: Korkmuyor, çok cesur bir forvet

Manuel Neuer'den Icardi yorumu: Korkmuyor, çok cesur bir forvet

07.11.2023 - 15:42 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü hafta maçında Galatasaray, Bayern Münih'e konuk olacak. Karşılaşma öncesi Bayern Münih kalecisi Manuel Neuer açıklamalarda bulundu. Neuer, Mauro Icardi hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Manuel Neuerden Icardi yorumu: Korkmuyor, çok cesur bir forvet

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray yarın Almanya'da Bayern Münih'le karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesi Bayern Münih cephesinde teknik direktör Thomas Tuchel ve Manuel Neuer açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"TEKRAR OYNAYABİLDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Aylar sonra takıma geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade eden Neuer, "Tekrar oynayabildiğim için mutluyum ve bu kadar iyi çalıştığı için mutluyum. Yarın Şampiyonlar Ligi'nde de harika bir oyunla tekrar oynayacağım için çok mutluyum, Galatasaray'a karşı da evimizde olacağız." ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund karşısında uzun süre sonra etkileyici bir oyun oynadıklarını belirten Neuer, "Cumartesi günü uzun süre sonra çok iyi bir oyun oynadık. Öncekinden daha iyi oynadık ve kendimizi göstermek için fırsat bulduk." şeklinde konuştu.

Manuel Neuerden Icardi yorumu: Korkmuyor, çok cesur bir forvet

MAURO ICARDI YORUMU: ÇOK CESUR

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Manuel Neuer, "Ne yapacağı kestirilemeyen ve ekstra bir özelliği olan süper bir oyuncu. Ayrıca penaltıyı attığında da gördüğümüz gibi korkusu yok, çok cesur bir forvet ve ceza sahası içinde çok güçlü. Ne olacağını biliyoruz, onu iyi savunmalıyız." dedi.

Haberin Devamı

Manuel Neuerden Icardi yorumu: Korkmuyor, çok cesur bir forvet

TUCHEL: UPAMECANO VE GORETZKA OYNAYABİLECEK DURUMDA

Manuel Neuer'in ardından konuşan Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, Dayot Upamecano ve Leon Goretzka'nın Galatasaray'a karşı forma giyebileceğini söyledi. Tuchel, "Umarım Upamecano ve Goretzka ilk 11'de yer alacak. Her ikisinden de gelen ilk tepkiler çok olumluydu. Her ikisiyle de planımıza sadık kaldık. Son antrenmana bağlı olarak her ikisinin de oynayabileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Tuchel, Matthijs de Ligt ve Raphael Guerreiro'nun ise Galatasaray'a karşı forma giyemeyeceğini belirtti.

"KIMMICH YARIN OYNAYACAK"

Ligde oynanan Darmstadt maçında kırmızı kart görerek Borussia Dortmund deplasmanında takımını yalnız bırakan Kimmich hakkında konuşan Tuchel, Alman yıldızın Galatasaray'a karşı sahada olacağını belirtti. Tuchel, "Kimmich kesinlikle düzenli bir oyuncu ve takımımızın demirbaşlarından biri. Planlarıma göre yarın oynayacak. Cumartesi günkü maçla ilgili elbette değerlendirmeler var. Kimmich kalitesini gösterecek ve eğer bir şey olmazsa yarın oynayacak." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Manuel Neuerden Icardi yorumu: Korkmuyor, çok cesur bir forvet

"GALATASARAY İLK MAÇTA ÇOK GÜÇLÜYDÜ"

RAMS Park'ta oynanan maçta Galatasaray'ın iyi bir oyun sergilediğini ifade eden Thomas Tuchel, "İlk maçta onlardan ders çıkarmak için yeterince sorun yaşadık. Galatasaray çok güçlüydü. Çok yoğun ve çok cesur oynuyorlar. Çok güçlü, çok olağanüstü yoğun bir takım bekliyorum. Topa sahip olmalıyız." şeklinde konuştu.

"NEUER TAKIMA LİDERLİK EDİYOR"

Manuel Neuer'in yeniden formasına kavuştuğu sorulan Tuchel, "Oynama şekli ne kadar takdir edilse azdır. Hâlâ son derece rahat ve bunu bir ödül olarak görebiliyor. Böyle devam ederse kesinlikle en üst seviyesine tekrar ulaşacaktır. Bize istikrar ve sakinlik veriyor, tavırlarıyla liderlik ediyor ve etrafındaki oyuncuları daha iyi hale getiriyor. Bu seviyede bunun bu kadar çabuk gerçekleşmesi onun kalitesi için çok şey ifade ediyor." dedi.

Manuel Neuerden Icardi yorumu: Korkmuyor, çok cesur bir forvet

"HARRY KANE HARİKA BİR İNSAN"

Tottenham'dan yaz aylarında transfer edilen Harry Kane hakkında konuşan Tuchel, "Bu onun için ilk kulüp değişikliği. O bir aile babası, bu onun için sadece bir değişiklik değil, çok büyük bir adım. Ne yapabileceği benim için her zaman belliydi. O harika bir insan ve harika bir sporcu." dedi.

Haberin Devamı

Gruptan çıkmak istediklerini ifade eden Tuchel, "Elbette bu bizim dileğimiz. Grup aşaması her zaman çok zordur. Bize çok büyük bir özgüven verir. Yarın yine zor bir adım olacak. Limitlerimize geri dönmeli ve son zamanlarda ligde gösterdiğimiz performansı göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.