Skorer 'Maradona'yı ister misin başkan?'

'Maradona'yı ister misin başkan?'

06.04.2011 - 10:16 | Son Güncellenme:

İspanyo menajer Mendes, Dünya Kupası'nda Arjantin'i çalıştıran Maradona'yı Başkan Demirören'e önerdi.

Maradonayı ister misin başkan

Sezona büyük ümitlerle giriş yaptığı Alman teknik direktör Bernd Schuster’le yollarını lig bitmeden ayıran Beşiktaş’a her gün yeni bir hoca öneriliyor.Beşiktaş'ın kapısnı aşındırıyor

Haberin Devamı

Adaylar Arjantinli teknik adamla sınırlı değil. İspanyol ve İngiliz menajerler, Türkiye’de birçok futbolcunun temsilciliğini yapan Ahmet Bulut aracılığıyla Benitez, Jol, Van Gaal, Luxemburgo ve Zago’yu teklif etti.

Ekibi bile hazır

Beşiktaş’ın gündemine giren son isim oldukça ilginç birisi... İspanyol menajer Jorge Mendes, Güney Afrika’da yapılan 2010 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı’nı çalıştıran Diego Armando Maradona’yı önerdi. Mendes, Demirören’e, “Maradona, Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi ve ülkenizde takım çalıştırmak istiyor. Başkan, Maradona’yı ister misiniz? Eğer teklifiniz olumluysa hemen devreye girer anlaşmanız için elimden geleni yaparım. Maradona’nın ekibi de hazır. Yanında antrenör ve kondisyoner olarak 3 kişilik bir ekip getirebileceğini söyledi” dedi.
Beşiktaş’a önerilen isimler Maradona ile sınırlı değil. İspanyol ve İngiliz menajerlerin Türkiye’de birçok futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut aracılığıyla siyah beyazlılara önerilerde bulundukları öğrenildi.

Haberin Devamı

Listede kimler yok ki?

Beşiktaş’a teklif edilen isimler arasında Liverpool’a Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıran İspanyol Benitez, Ajax’ta çalışan Jol, Hollandalı Van Gaal, Brezilyalı Luxemburgo ile siyah beyazlıların eski defans oyuncusu Brezilyalı Zago da yer alıyor.