Galatasaray Marcao transferinde son durum! İşte Galatasaray'ın isteği

Marcao transferinde son durum! İşte Galatasaray'ın isteği

02.07.2022 - 10:24 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Marcao'nun transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sevilla'nın yaptığı bonservis teklifi belli olurken sarı-kırmızılıların isteği ortaya çıktı. Öte yandan Buruk transferle ilgili açıklama yaptı.

Marcao transferinde son durum İşte Galatasarayın isteği

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Okan Buruk yönetiminde çalışan sarı-kırmızılılarda bir yandan transfer gelişmeleri yaşanıyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dün akşam yapılan günün ikinci antrenmanı ısınma ve koordinasyon ile başladı. Ardından aerobik koşu çalışması yapan sarı-kırmızılı futbolcular, 5'e 2 top kapma pas çalışması gerçekleştirdi. Dar alanda 7'ye 7 oyun ile devam eden antrenman, 10'a 10 çift kale maçla tamamlandı.

Sarı-kırmızılılar, hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

KAZIMCAN KARATAŞ İMZA ATTI
Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı'nın ardından bir transfer daha yapıldı. Sarı-kırmızılılar, Altay'dan Kazımcan Karataş'ı renklerine bağladı. Süper Lig devinden yapılan açıklamada, "Büyük Galatasaray ailesine hoş geldin Kazımcan Karataş" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

19 yaşındaki sol bek geçtiğimiz sezon Altay formasını 25 müsabakada terletti. Kazımcan Karataş bu maçlarda takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

"TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLMUŞTU"
Galatasaray'ın yeni transferi Kazımcan Karataş, sarı-kırmızılı kulübe imzasının ardından açıklamalarda bulundu. GS TV'ye konuşan Kazımcan Karataş, "4 yıldızlı formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Benim tek isteğim Galatasaray'da oynamaktı. Buraya misafir olarak geldiğimde tüylerim diken diken olmuştu. Eminiz ki bu sene inşallah şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Genç sol bek Galatasaray'da şampiyonluk hedeflediğini belirtti ve "Umarım bu yol, şampiyonluk yolu olur. Mayıslar bizimdir. Umarım her şey gönlümüzce olur" dedi.

OKAN BURUK'TAN MARCAO AÇIKLAMASI
Bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarına konuşan Okan Buruk, "Marcao bizim oyuncumuz. Talipler olacak tabii. Kulübümüz görüşmeleri yapıyor. Anlaşma olmadığı sürece Marcao işine devam edeceğini söyledi. Zaten biz ondan çok memnunuz. Kadromda isterim. Değerini bulursa transfer ihtimali var." dedi.

MARCAO KAMPA İZİNLİ OLARAK KATILMADI
Fanatik'in haberine göre; Galatasaray ile Marcao'nun yolları ayrılmak üzere... Sarı- Kırmızılı ekibin Brezilyalı savunmacısı, özel izinli olarak hâlâ yeni sezon çalışmalarına katılmadı. Bu süreç zarfında Sevilla ile transfer görüşmeleri yapan 25 yaşındaki futbolcu, İspanyol kulübüyle prensip anlaşmasına vardı ve ayrılık için Galatasaraylı yöneticilerden izin istedi.

Haberin Devamı

12 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Ancak Galatasaray Yönetimi, bu transferden olabilecek en yüksek bonservis ücretini elde edebilmek adına, tüm süreci yeniden değerlendirme kararı aldı. Sevilla'nın son olarak Galatasaray'a 12 milyon Euro önerdiği, Sarı- Kırmızılılar'ın 15 milyon Euro'nun altında bir rakama kesinlikle "Evet" demeyi düşünmediği öğrenildi.

TRANSFERLER ONA BAĞLI
Marcao, sürecin bir an önce olumlu yönde tamamlanmasını ve İspanya'ya taşınma işlemlerini halletmek istiyor. Sambacı'nın tatildeyken de hem menajeri hem de Galatasaraylı yetkililerle bu transferdeki gelişmeleri konuştuğu belirtildi. Sarı- Kırmızılılar da Sevilla'nın istedikleri rakama çıkmaları halinde transferi onaylamaya sıcak bakıyor. Brezilyalı savunmacıdan elde edilecek bonservis geliri, takımdaki diğer bölgelere yapılacak takviyelerde kullanılacak.