Galatasaray Marcelo Saracchi hoş geldi, asistle geldi

Marcelo Saracchi hoş geldi, asistle geldi

20.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın yeni sol beki Marcelo Saracchi, ilk resmi maçında güven verdi, Emre Akbaba’nın golünün pasını atan isimdi. 7 ortanın 4’ünde başarılı olan, 15 ikili mücadelenin 10’unu başaran Uruguaylı oyuncu, iyi göründü

Marcelo Saracchi hoş geldi, asistle geldi

Ligin ikinci yarısına üç transferle giren Galatasaray, bunlardan ikisini Denizli karşısında oynattı, ancak 90 dakika sahada kalan Marcelo Saracchi ilk resmi maçında tam not aldı.

Leipzig’ten kiralanan Uruguaylı futbolcu sol bekte görev alırken, sık sık ileri çıktı, takımı hücuma taşıdı. Nitekim 26. dakikada Emre Akbaba’nın golünde asisti yapan isim olarak ön plana çıktı. Saracchi, bir şut atarken, yüzde 73’lük bir pas oranı yakaladı. Üç kez adam geçen, bir hava topu kazanan Cim-Bom’un yeni ismi, 4 top çalarak rakibi engelledi. 7 ortanın 4’ünde başarılı olan Saracchi, 15 ikili mücadelenin 10’unu da kazanan futbolcu olarak ön plana çıktı.
İlk maçında iyi bir performans ortaya koyduğunu söyleyen Marcelo Saracchi, “Forma şansı bulduğum için çok mutluyum, hocama teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İyi bir performans yaptığımı düşünüyorum ancak önemli olan bugün burada Galatasaray’ın kazanmasıydı, bunu başarabildiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Uruguaylı sol bek şöyle devam etti:
“Belirli bir sürede oynamıyorum ve kolay olmadı. Forma şansı buldukça daha da iyi olacağımı düşünüyorum, kendimi burada çok iyi hissediyorum ve takıma faydalı olmak için çalışmaya devam edeceğim.”

Cim-Bom’un diğer yenisi Jesse Sekidika da 86. dakikada Ömer Bayram’ın yerine oyuna girdi. Böylece Sekidika’yı kiralık isteyen kulüpler açısından da şans kalmadı. Çünkü genç oyuncu, bu sezon Eskişehir ve Galatasaray formasını giyerek başka bir transfer yapma şansını ortadan kaldırdı.

Haberin Devamı