Futbol Marciniak'tan Halil Umut Meler'e destek!

Marciniak'tan Halil Umut Meler'e destek!

23.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Manchester City’nin Fluminense’yi yendiği FIFA Kulüpler Kupası final maçını yöneten Polonyalı hakem Marciniak ve beraberindeki hakemler, video mesajla Halil Umut Meler’e destek verdi.

Marciniaktan Halil Umut Melere destek

FIFA Dünya Kulüpler Kupası dün oynanan final maçıyla sona erdi. Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Manchester City ile Fluminense’yi karşı karşıya getiren maç öncesinde, turnuvada görev yapan hakemler Halil Umut Meler için bir araya geldi.

Haberin Devamı

Ankaragücü-Rizespor maçı bitiminde tekmeli-yumruklu saldırıya uğrayan meslektaşlarına destek çıkmak için bir video çeken hakemlerin sözcülüğünü, final maçını yöneten Polonyalı Szymon Marciniak yaptı. Marciniak konuşmasında “Merhaba Umut, gördüğün gibi, FIFA Kulüpler Dünya Kupası finallerinde görev alan bu büyük aile, senin yanında. Neler yaşandığını biliyoruz ve arkanda olduğumuzu bilmeni, endişelenmemeni istiyoruz. Kendine iyi bak, güçlü kal” ifadelerini kullandı.

Manchester City ise final maçında Brezilya temsilcisi Fluminense’yi 4-0 mağlup etti. Alvarez (2), Nino (k.k), Foden’in golleriyle sonuca giden İngiliz ekibi bu kupayı ilk kez müzesine götürdü.

Yazarlar