Trabzonspor Marek Hamsik, Trabzonspor'da kalacak mı? Kararını veriyor

Marek Hamsik, Trabzonspor'da kalacak mı? Kararını veriyor

10.11.2022 - 18:29 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Slovak yıldız Marek Hamsik'in takımdaki geleceği merak ediliyordu. Tecrübeli futbolcunun kararını vereceği tarih ortaya çıktı. İşte detaylar...

Marek Hamsik, Trabzonsporda kalacak mı Kararını veriyor

Trabzonspor'a transfer olduğu andan itibaren önemli katkılar sağlayan Slovak yıldız Marek Hamsik'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Haberin Devamı

35 yaşındaki oyuncu daha önce ülkesinin basınına yaptığı açıklamada antrenörlük kariyerine başlayabileceğini ifade etmişti.

DEVRE ARASINDA NETLEŞECEK

Takvim'de yer alan habere göre Trabzonspor teknik ekibi Hamsik ile en az bir 1 daha yola devam etmek istiyor. Oyuncunun ise futbol kariyerine devam edip etmeme ve Trabzonspor ile sözleşmesini uzatıp uzatmama konusundaki kararını devre arasındaki ara transfer dönemine kadar netleştireceği öğrenildi.

İtalyan basınında yer alan bir habere göre de Hamsik'in teknik direktör olarak Napoli altyapısında göreve başlayabileceği ifade edildi.

SİOPİS ZİRVEDE!

Siopis bu sezon ligde 90 dakika başına rakip sahada en fazla sahipsiz top kazanan orta saha oyuncusu olmayı başardı. 5.49 ortalama ile rakip sahada sahipsiz top kazanan Siopis'i, 4.7 ile Kasımpaşalı Tırpan takip ediyor.

Haberin Devamı

Yazarlar