Beşiktaş Mario Gomez'de işlem tamam

Mario Gomez'de işlem tamam

28.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alman futbolcunun Fiorentina ile alacakları konusunda anlaşmasının ardından Beşiktaş Yönetimi, Mario Gomez’in işini bitirdi. 2+1 yıllık sözleşme yapılacak futbolcunun bugün imza atması bekleniyor.

Mario Gomezde işlem tamam

SERDAR SARIDAĞ - AVUSTURYA KAMPINDA

Haberin Devamı

Mario Gomez transferinde günlerdir bu oyuncuyla birlikte menajerinin de Fiorentina ile geçmişe dönük alacak meselesini halletmesini bekleyen Beşiktaş Yönetimi, dün tekrar İtalya’ya giderek yıldız oyuncunun işini bitirdi.

Alman futbolcunun, Fiorentina ile alacakları konusunda tamamen anlaşması üzerine Beşiktaş’ın önünde bu oyuncu transfer etme konusunda hiç bir engel kalmayınca transfer noktalandı.

Mario Gomez ile 2+1 yıllık bir prensip anlaşmasına varan Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuyu bonservissiz transfer ederek, önemli bir başarı göstermiş oldu. Futbolcuya ödenecek imza parası ve menajerlik masraflarının da dahil edilmesiyle, Beşiktaş Yönetimi bu transfer için 15 milyon euro harcamış olacak. Dün Floransa’da bir araya gelen tarafların bugün ıslak imzaları atması beklenirken, Gomez’in de en geç Perşembe gününe kadar Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Haberin Devamı

İnler için kiralama

Veli ve Tolgay’ın sakatlıkları nedeniyle ön libero arayışını da sürdüren Beşiktaş, menajerlerin önerdiği Gökhan İnler’e pahalı olduğu gerekçesiyle soğuk bakıyor. Başarılı oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması ise güçlü bir olasılık olarak masada duruyor.

Bu arada Necip, Atiba ve Oğuzhan’ın Veli ve Tolgay’ın yokluğunu hissettirmeyeceğini düşünen bazı yöneticilerin ise yetenekli bir genç oyuncunun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmasını istedikleri belirlendi. Mario Gomez’in kadroya katılması halinde transfer bütçesinin yeni bir yıldıza yetmeyeceğini hesap eden Başkan Fikret Orman’ın da kiralama seçeneğine olumlu yaklaştığı aktarıldı.

Kulübü Fiorentina ile arasındaki pürüzleri gideren Mario Gomez, Beşiktaş’la 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.