Gaziantep FK Marius Sumudica: Bizim hedefimiz ligde kalmak!

Marius Sumudica: Bizim hedefimiz ligde kalmak!

24.01.2024 - 20:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 22'nci haftasında Konyaspor ile puanları paylaşan Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Marius Sumudica: Bizim hedefimiz ligde kalmak

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Konyaspor karşısına önemli eksiklerle çıktıklarını ifade etti. Maxim ve Dragus gibi isimlerin yokluğundan dolayı pozisyon üretmekte zorlandıklarını belirten Sumudica, "Bugün biz bir puan kazandık. Önemli isimlerimizden eksik olarak sahaya çıktık. Bu eksiklerden dolayı da ileride yeterli pozisyona giremedik. Maç sonunda aldığımız 1 puan ile Konya'yı da altımızda tutmuş olduk. Ben buraya geldiğimde 5 maçta puan alamamış bir takım vardı. Bizim hedefimiz ligde kalmak ve bundan sonraki maçlarda 17-18 puan daha toplarsak bu takım ligde kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sumudica, kendisini Gaziantepli olarak gördüğünü, takım küme düşme potasında olsa da asla kaçmayacağını ve savaşacağını kaydetti.

Rumen teknik adam, bir forvet, bir orta saha olmak üzere 2 oyuncu daha transfer etmek istediklerini ve en iyi oyuncuları aradıklarını da sözlerine ekledi.