Gaziantep FK Marius Sumudica'dan Beşiktaş açıklaması! 'Gezi için gitmiyoruz'

Marius Sumudica'dan Beşiktaş açıklaması! 'Gezi için gitmiyoruz'

21.10.2023 - 19:22 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Antalyaspor engelini 1-0'lık skorla geçen Gaziantep FK'da Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Marius Sumudicadan Beşiktaş açıklaması Gezi için gitmiyoruz

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Antalyaspor galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Marius Sumudica, galibiyetten mutlu olduklarını ancak Beşiktaş maçı için hazırlıklara başlayacaklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Sumudica, oyuncularını tebrik ettiğini ve her birinin fedakarlık yaparak oynadığını anlatarak, şöyle dedi: "Futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok fedekarlık ederek oynadılar. Kalpten kazandığımız bir maçtı. Evimizde gerçekten güçlü bir ekibiz ama dışarıda da kazanmamız lazım. Taraftarları da tebrik ediyorum. Bizim yanımızda oldular ve çok yardımcı oldular. Maç ile ilgili ise çok kapalı bir maç oldu. Taktiksel bir maçtı. Bazen böyle durumlarda iki takım kapalı olduğunda duran toplardan gol bulunabiliyor. Biz de bugün bunu başardık. Bugün gerçekten çok mutluyum. Henüz hiçbir şey başarmadık. Beşiktaş maçını düşünmeye başlayacağız. Beşiktaş’a saygı duyuyorum ama Gaziantep FK oraya gezi için gitmiyor. Bu benim futbolculara mesajımdır. Benim takımım eğer bir hata yapmadığı taktirde rakibin bize karşı galip gelmesi zor. Antalyaspor bugün pozisyona giremedi. İkinci yarı kalemize dahi gelemediler gayet iyi kapandık. Eğer ben Gaziantep'te kalmaya devam etseydim bu takım Avrupa'da oynardı.''

Haberin Devamı