Gaziantep FK Marius Sumudica'dan penaltı tepkisi! 'Penaltı pozisyonu var'

Marius Sumudica'dan penaltı tepkisi! 'Penaltı pozisyonu var'

04.03.2024 - 23:05 | Son Güncellenme:

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Antalyaspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldıkları maçtan sonra konuştu.

Marius Sumudicadan penaltı tepkisi Penaltı pozisyonu var

Süper Lig'in 28'inci haftasında Antalyaspor'a dış sahada 1-0 mağlup olan Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Doğum gününde bile şanslı olmadığını belirten Marius Sumudica, "Bugün benim doğum günüm, doğum günümde bile şanslı değilim. Bilmiyorum ne zaman şanslı olacağım" dedi.

Müsabakayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Marius Sumudica, "Maçta 4'lüye döndük. Bugün biz aslında dörtlüye döndük. Dörtlü sistemle oynamaya başladık. Oyunu biraz daha kontrol etmek istiyorduk. Orta sahayı biraz daha kontrol etmek istiyorduk ama bu bize sonuç vermedi. Daha önceden 5'li oynuyorduk bildiğiniz gibi. Son 3 ay boyunca 5'li oynadığımız sistemde sadece Galatasaray'a kaybettik. O da son dakikalarda gelen bir golle. Ve bu sistemle oynadığımız sürece İstanbulspor, Alanyaspor, Karagümrük maçlarını kazandık. Sivas'tan, Pendik'ten puan aldık. Bu maçları puanlarla kapattık. Bugün dörtlüye döndüğümüz için Antalya biraz daha bizden fazla fırsat yakaladı. Biraz daha pozisyona girdi diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hakemlerle ilgili pek fazla konuşmak istemediğini aktaran Marius Sumudica, "Maxim'in pozisyonu penaltıydı. VAR hakemi çağırdığı zaman demek ki bir pozisyon var, bir penaltı pozisyonu var, bakması gerekiyor. Ama şunu da belirtmek istiyorum, Antalya camiası federasyona ya da hakemlere kızgın ya da sinirliydi. Tabii televizyonlarda hakemlerle ilgili kim yangın yaparsa, hakemler o tarafa doğru biraz daha tolerans gösterebiliyor diyebilirim. Pek fazla konuşmak istemiyorum bu konuyla ilgili ama sonuç zaten ortada" diye konuştu.

Yazarlar