Skorer Marsilya ikna oluyor mu?

Marsilya ikna oluyor mu?

07.08.2010 - 17:10 | Son Güncellenme:

Niang'ın takımı Marsilya'nın si-tesine konuşan sportif direktör akıllarda soru işareti bıraktı

Marsilya ikna oluyor mu

Fenerbahçe yönetimi, Asbaşkanlar'dan Şekip Mosturoğlu ve Murat Özaydınlı ile yaptığı son Fransa çıkartması ile birlikte santrfor transferini bitirmeyi hedefliyor.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Nice üzerinden Marsilya'ya geçip, Mamadou Niang için Marsilya kulübü yöneticileri ile bir kez daha görüşen Mosturoğlu-Özaydınlı ikilisinin, henüz net bir yanıt alamadığı öğrenildi. Marsilya kulübünün resmi sitesine açıklama yapan sportif direktör Jose Anigo, "Niang'ın lig maçı kadrosuna girip girmeyeceğine teknik direktörümüz karar verecek" demesi akıllarda soru işareti bıraktı...

Yıldız futbolcunun transferi ile ilgili son kararı Marsilya Teknik Direktörü Didier Descamps vereceği öğrenilirken, kararın olumlu çıkması halinde Niang ile Fenerbahçe yönetiminin 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Fransa'nın Lequipe gazetesi ise Fenerbahçe ile ilgili yeni bir idida ortaya attı !.. Arsenal ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Fransız savunmacı William Gallas ile sarı lacivertlilerin temas halinde olduğunu ve Fenerbahçe'nin bu transferi bitirmek için önemli bir mesafe kaydettiğini ileri sürdü...

Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman, bu sabah yapılan çalışmanın ardından akşam antremanını iptal ederek oyuncularına iki gün izin verdi. Sabah çalışmasına son günlerin en çok konuşulan ismi olan kaptan Alex de katılırken, Güiza yine takımla birlikte antremana katıldı.