Galatasaray Mauro Icardi için bomba iddia! Transfer için takas gündemde

Mauro Icardi için bomba iddia! Transfer için takas gündemde

31.10.2022 - 18:29 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi'yle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli golcünün, İtalya'ya transfer olabileceği öne sürüldü. Mauro Icardi'yle ilgili iddiada yıldız santrforun takasta kullanılabileceği belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...

Mauro Icardi için bomba iddia Transfer için takas gündemde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'yle ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Arjantinli santrforun Galatasaray'dan ayrılıp, İtalya'ya gidebileceği belirtildi. Paris Saint Germain'in Serie A devinden istediği tecrübeli futbolcu için Mauro Icardi'yi takasta kullanmayı hedeflediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Galatasaray Kulübü sezon başında inanılmaz bir transfer başarısına imza attı. Sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain'de kadroda düşünülmeyen Mauro Icardi'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Arjantinli santrfor için Ligue 1 devine herhangi bir kiralama bedeli ödenmeyeceği kaydedildi. Sarı-kırmızılılardan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Mauro Icardi'nin maaşının 750 bin euroluk kısmının Galatasaray tarafından ödeneceği belirtildi.

Mauro Icardi için bomba iddia Transfer için takas gündemde

İSTANBULSPOR MAÇINDA SAHAYA ÇIKTI

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi ilk maçına İstanbulspor ile oynanan özel karşılaşmada çıktı. Tecrübeli golcü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki müsabakada ilk 11'de yerini aldı ve penaltıdan rakip fileleri havalandırdı. Mauro Icardi için sarı-kırmızılı taraftarlar uzun süre tezahüratlarda bulundu.

Haberin Devamı

29 yaşındaki santrfor daha sonra antrenman eksikliği nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosunda yer almadı. Mauro Icardi, sarı-kırmızılı takımın formasıyla ilk resmi maçına Konyaspor karşısında çıktı. Arjantinli santrfor 28 dakika sahada kaldığı müsabakada gol ya da asist üretemedi. 29 yaşındaki oyuncu daha sonra Kayserispor maçında 90 dakika oynamasına rağmen yine skor katkısı sağlayamadı.

Mauro Icardi için bomba iddia Transfer için takas gündemde

ALANYA KARŞISINDA ETKİLİ PERFORMANS

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Süper Lig'de Alanyaspor ile oynadığı mücadelede sarı-kırmızılı taraftarlar önünde adeta şov yaptı. 29 yaşındaki yıldız 78 dakika sahada kalırken 1 gol ve 1 asist üretti. Mauro Icardi'nin performansı Galatasaray taraftarlarının alkışlarını topladı. Sarı-kırmızılıların Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta 84 dakika sahada kalan Arjantinli yine skor katkısı sağlayamadı.

WANDA NARA İLE AYRILDI

Mauro Icardi lige verilen milli ara ve BAY haftasında özel hayatında çalkantılı bir süreç yaşadı. Arjantinli golcü, Wanda Nara ile ayrıldı. Wanda Nara'nın peşinden Arjantin'e giden Mauro Icardi umduğunu bulamadı ve Türkiye'ye geri döndü. Wanda Nara, Mauro Icardi'den ayrıldıktan sonra L-Gante ile ilişki yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Mauro Icardi için bomba iddia Transfer için takas gündemde

INTER'E DÖNEBİLİR

Galatasaray'da bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Arjantinli yıldız Mauro Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sporx'in İtalyan basınından derlediği habere göre; Galatasaray'ın PSG'den 1 yıllığına kiraladığı Icardi'nin sık sık Milano'da daha önce satın aldığı eve gittiğini ve Inter'e transfer olabileceğini yazdı.

Aile hayatıyla da çok sık gündeme gelen Icardi'yi Paris Saint Germain'in de kadroda düşünmediği kaydedildi. Sportif direktör Luis Campos'un oyuncuyu takımdan göndermek için formüller aradığı belirtildi. Inter'den Skriniar'ı isteyen Fransız devinin, oyuncuyu takasta kullanabileceği ifade edildi. Daha önce de Inter'de forma giyen ve başarılı performansıyla PSG'ye transfer olan Icardi, İtalya'ya dönmeye sıcak baktığı ve maaşında indirime gidebileceği aktarıldı.

Yazarlar