Galatasaray Mauro Icardi'nin golü gündem oldu! 'Puskas ödülüne aday'

Mauro Icardi'nin golü gündem oldu! 'Puskas ödülüne aday'

18.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İngiliz basını, Galatasaray’ın dördüncü golünü manşetlere taşıdı, “Pozisyon Ziyech’e asist, Icardi’ye gol olarak yazıldı. Gol sosyal medya platformlarında viral hale geldi ve birçok kişi bunu Puskas ödülüne aday olarak gösterdi” diye yazdı.

Mauro Icardinin golü gündem oldu Puskas ödülüne aday

Galatasaray’ın yeni transferi Hakim Ziyech, çıktığı ilk maçta taraftarı mest ederken, performansı dış basında da yankı buldu. Hollanda basınındaki haberlerde, “Ziyech yeni takımında harika bir asistle başladı. Galatasaray’ın galibiyetinde pay sahibi oldu. Bu sert şuta Icardi’nin bilinçli bir şekilde yaptığı müdahale ile topun yönünü değiştirerek filelerle buluşturması dikkate değerdi” denildi.

Haberin Devamı

İngiliz basınında “Icardi, Hakim Ziyech’in muhteşem golünü çaldı” ifadesi dikkat çekti: “Hakim Ziyech, yetenekli sol ayağıyla Mauro Icardi’nin kafasının üzerinden geçen şimşek bir vuruş yaptı ve fileleri sarstı. Pozisyon Ziyech’e asist, Icardi’ye gol olarak yazıldı. Gol sosyal medya platformlarında viral hale geldi ve birçok kişi bunu Puskas ödülüne aday olarak gösterdi.”

Galatasaray’daki Ziyech etkisi yüzleri güldürürken, teknik kadroya göre bu durum, “Kaliteli oyuncular birbirini daha iyi anlıyor” şeklinde yorumlandı.
Okan Buruk ve ekibinin, Ziyech ile beraber Zaha’nın da takıma girmesiyle beraber Icardi’nin de oyun içerisinde etkinliğinin artacağına inandıkları belirtildi. Aslan’da flaş transferlerinin takıma oturmasıyla beraber geçen sezon önemli maçlarda attığı gollere büyük katkı veren Icardi’nin etkinliğinin yeni kadro mühendisliğiyle yükselmesinin beklendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

BURUK'TAN MÜTHİŞ TABLO

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Geçen sezon 14 maçlık galibiyet serisi ile tarihe geçen ve sezon sonunda takımı şampiyonluğa ulaştıran genç teknik adam, önceki gün ise ligde Galatasaray’ın başında 40. maçına çıktı.

Buruk geçen sezon başından bu yana takımın başında çıktığı 40 maçın 31’ini kazanma başarısı gösterdi. Başarılı teknik adam yönetiminde ayrıca 5 beraberlik alınırken, 4 yenilgi geldi. Tarihte, ligdeki galibiyet sayısına en erken ulaşan isim olan Okan Buruk’la yeni sözleşmenin kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

SIRADA KOPENHAG VAR

Samsunspor maçındaki galibiyetin mutluluğunu yaşayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda karşılaşacağı Kopenhag maçının hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Ligde görev yapanlar yenilenme çalışmasıyla dünü tamamlarken, diğerleri, topa sahip olma çalışması ve üçe üç oyunun ardından çift kale maç yaparak antrenmanı bitirdi. Sarı-kırmızılılar bugünkü idmanla çalışmaya devam edecek.

Yazarlar