Galatasaray Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Ölümcül! Galatasaray'ın tek figürü

Mauro Icardi'ye övgüler yağdı: Ölümcül! Galatasaray'ın tek figürü

02.02.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Ümraniyespor'u 3-2 mağlıp etti. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi attığı 2 golle maçın adamı olurken dünya basını Arjantinli yıldıza övgüler yağdırdı.

Mauro Icardiye övgüler yağdı: Ölümcül Galatasarayın tek figürü

Galatasaray'da Mauro Icardi fırtınası devam ediyor. Arjantinli yıldız, Galatasaray'ın Nef Stadyumu'nda Ümraniyespor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada attığı 2 golle maçın adamı oldu. Dünya basını, Galatasaray taraftarının sevgilisi Icardi'ye övgüler yağdırdı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

EN UZUN GALİBİYET SERİSİ

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray sahasında karşı karşıya geldiği Ümraniyespor’u 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sezonki böylece galibiyet serisini de 14 çıkardı.

Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de 11, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 14 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Hatayspor, Antalyaspor, Giresunspor ve Ümraniyespor’u, Türkiye Kupası'nda da Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Alanyaspor'u mağlup etti.

Galatasaray, Ümraniyespor karşılaşmasıyla birlikte tarihindeki en uzun galibiyet serisini yaptı. Sarı-kırmızılılar bundan önce 1987-1988 sezonunun son 9 haftası, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ve 1988-1989 sezonunun ilk 3 haftası olmak üzere 13 müsabaka ile en uzun galibiyet serisini yakalamıştı. O dönemde Teknik Direktör Mustafa Denizli takımın başındaydı.

Haberin Devamı

Galatasaray arıca resmi maçlarda bir sezon içerisinde elde ettiği galibiyet serisi rekorunu da arttırdı.

Mauro Icardiye övgüler yağdı: Ölümcül Galatasarayın tek figürü

GOL SAYISINI 8'E ÇIKARDI

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Antalyaspor’u 3-2 mağlup ederken, sarı-kırmızılıların galibiyet gollerini Arjantinli futbolcu Mauro Icardi attı. Mücadelenin 60. dakikasında penaltıda topun başına geçen Icardi, penanka vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 2-2’ye getirdi. Maçın 83. dakikasında yine sahneye çıkan yıldız futbolcu, Abdülkerim Bardakcı’nın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

29 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını 8’e çıkardı. Mücadeleye 11’de başlayan Mauro Icardi, 90 dakika sahada kaldı.

Mauro Icardiye övgüler yağdı: Ölümcül Galatasarayın tek figürü

ICARDI'DEN İTİRAF: HOŞUMA GİDİYOR

Galatasaray'ın Hangi Kredi Ümraniyespor ile oynadığı maçta iki gol atan Mauro Icardi açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Mauro Icardi "İlk yarı daha zordu. Çok şans kaçırdık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Maç maç devam edeceğiz. Kazanmaya devam etmek istiyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Panenka penaltısıyla ilgili konuşan Icardi "Aslında penaltılarımı sürekli değiştiriyorum. Son maçta daha güç odaklı bir penaltı kullanmıştım ama bu maçta daha farklı bir stil denemek istedim." ifadelerini kullandı.

Performansı ve golleriyle ilgili açıklama yapan Arjantinli yıldız "Bir forvetin görevi gol atmaktır. Takım, oyunu kurduktan sonra bana golü atmak düşüyor. Biraz da şanslı olduğumu düşünüyorum, golleri atıyorum." dedi.

"Aşkını olayım şarkısını dinliyor musun?" sorusunu yanıtlayan Icardi "Aşkın Olayım şarkısını gollerimden sonra duyuyordum, şarkıyı dinlemeyi seviyorum. Şarkıyı takımla, taraftarımla birlikte söylemek çok hoşuma gidiyor." açıklamasını yaptı.

Mauro Icardiye övgüler yağdı: Ölümcül Galatasarayın tek figürü

ICARDI'YE ÖVGÜLER YAĞDI

Mauro Icardi'nin Ümraniyespor maçında attığı gol ve üstün performansı dünya basının da gündemine oturdu. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızına övgüler yağdı.

İşte Mauro Icardi dünya basınında öne çıkan Mauro Icardi haberleri:

MAXIFOOT: ICARDI, TÜRKİYE'DE YAŞAMA DÖNDÜ

Fransa'dan Maxifoot, Mauro Icardi'nin Galatasaray'da yeniden kendini bulduğunu yazdı. Haberde "Galatasaray, Mauro Icardi'nin attığı goller sayesinde ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 7 puan önünde yer alıyor. Icardi, Türkiye'de yeniden yaşama döndü." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Mauro Icardiye övgüler yağdı: Ölümcül Galatasarayın tek figürü

BEINSPORTS (ABD): ICARDI GERİ DÖNÜŞE İMZA ATTI

beINSports ABd, Galatasaray'ın Ümraniyespor karşısında yaptığı geri dönüşte Mauro Icardi'nin önemli rol oynadığını okuyucularına aktardı. Icardi için "Icardi, Galatasaray'ın galibiyetinde bir 'panenka' ve harika bir kafa golü attı. Arjantinli geri dönüşe yardımcı oldu." denildi.

AFRIQUE SPORTS: ICARDI ŞAŞIRTMAKTAN ASLA VAZGEÇMİYOR

Afrique Sports, Mauro Icardi'nin Ümraniyespor maçında attığı gollerle takımına hayat verdiğine vurgu yaparken Arjantinli yıldızın şaşırtmaktan asla vazgeçmediğini aktardı. Haberin detayında "Arjantinli golcü, Galatasaray'ın Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etmesinde başrol oynadı. 11 lig maçında attığı 8 gol ve 5 asistle Mauro Icardi'nin en azından futbolda iyi durumda olduğunu söyleyebiliriz." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Mauro Icardiye övgüler yağdı: Ölümcül Galatasarayın tek figürü

INFOBAE: LÜKS PENALTI ÖLÜMCÜL KAFA VURUŞU

Arjantin'den Infobae, Mauro Icardi'nin Ümraniyespor maçındaki performansına övgüler yağdırdı. Infobae'de yer alan haberde "Icardi sonucu tersine çevirdi. Türkiye'de liderliğini koruyan Galatasaray'ın tek figürü. Ümraniyespor maçında kahramanlaştı. Taraftarlar Icardi'ye sevgi gösterilerinde bulundu. Onur Atasayar ve Geraldo, ev sahibi defans oyuncularının başını ağrıttı. Maç berabere bitmiş gibi görünüyordu, ancak 82. dakikada Icardi bir kez daha ilgi odağı oldu, kafa attı ve galibiyet golünü attı. 52 bin taraftar Arjantinli'nin golü sonrası sevinç patlaması yaşadı." denildi.

TYC SPORTS: ICARDI'DEN MUHTEŞEM PERFORMANS

Arjantin'den TYC Sports, Mauro Icardi'nin Ümraniyespor karşısındaki performansına "Muhteşem" yorumunu yaptı. Haberde "Galatasaray, Ümraniyespor maçının ilk yarısında beklenmedik bir şekilde 2-1 geriye düştü. Icardi, takımı lehine bir penaltıyı üstlendi ve çelik gibi sinirleriyle beraberliği getirdi. Icardi maçın sonlarına doğru kendisine yapılan muhteşem orta ile skoru belirledi." denildi.

Mauro Icardiye övgüler yağdı: Ölümcül Galatasarayın tek figürü