İngiltere Premier Lig Mbappe için çılgın transfer iddiası! Real Madrid derken büyük sürpriz

Mbappe için çılgın transfer iddiası! Real Madrid derken büyük sürpriz

14.02.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

PSG'nin Fransız yıldızı Mbappe bu yaz takımdan ayrılmayı düşünüyor. Real Madrid'in kadrosuna katmak için harekete geçtiği Mbappe için İngiltere'den sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Mbappe için çılgın transfer iddiası Real Madrid derken büyük sürpriz

Kylian Mbappe'nin PSG macerası bu yaz sona erecek. Yıldız oyuncunun PSG ile sözleşmesini uzatmayacağı ve bu yaz takımdan ayrılacağı belirtildi. Real Madrid'in transferi için girişimlere başladığı Kylian Mbappe için İngiltere'den sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

MBAPPE, ARSENAL'İ İSTİYOR

Independent'ta yer alan habere göre Kylian Mbappe, Arsenal'e transfer olmak istiyor. Habere göre Mbappe, Topçular'a katılmaya sıcak bakıyor fakat Arsenal kulüp yönetiminin transfer stratejisinde bir değişime gitmesi beklenmiyor. Liverpool'un da Mbappe için girişimde bulunmayacağı ifade edildi.

PSG'DEKİ GELECEĞİ BELİRSİZ

PSG ile sözleşmesi Haziran sonunda sona erecek olan Mbappe'nin geleceği konusunda büyük bir belirsizlik söz konusu. Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı yönünde yoğun söylentiler var ancak bu transfer henüz sonuçlanmadı.

Mbappe, efsanevi Fransız Thierry Henry'nin ayak izlerini takip etmek anlamına geleceği için Arsenal'e katılmaya istekli. Henry, Arsenal formasıyla 228 gol atarak kulüp rekoru kırmış ve 2003-04 sezonunda tek bir maç bile kaybetmeden Premier Lig şampiyonluğunu kazanan ünlü 'Yenilmezler'' takımının önemli bir parçası olmuştu.

Haberin Devamı

MBAPPE'NİN REAL MADRID ŞÜPHELERİ VAR

Independent'ta yer alan haberde Mbappe'nin Real Madrid'den gelen teklife şüpheyle yaklaştığı belirtildi. Real'in Mbappe için yaptığı teklifin 2022'de Mbappe ile sözleşme imzalamaya çalıştığında yaptığı tekliften daha az olduğu iddia ediliyor.

Yazarlar